Ana SayfaDizilerSadakatsiz 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Şimdi Ne Yapacak?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 56. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, annesiyle babasını öpüşürken görüyor. Olanlardan dolayı kafası karışıyor. Annesinin ve babasının ikili oynadığının farkına varıyor. Volkan’ın aldığı gayrimenkulleri Gönül, bunu fark ediyor. Öyle olunca da Derin’i yemeğe çıkarıp ona yatırım yapmaya onu ikna ediyor. Hemen bir ev alıp Derin’den habersiz Ali’nin üzerine yapıyor. Ali, evde annesinin çalındığını söylediği kolyeyi bulup ona yalancı olduğunu, babasıyla öpüştüğünü gördüğünü söylüyor. O konuşmayı Derin duyuyor. Derin, şimdi ne yapacak?

Çarşamba Dizileri 2022

Derin Şimdi Ne Yapacak?

Sadakatsiz dizisinin 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, Ali’yi eve bırakıyor. Kapıyı açamayan Ali, bahçeye dolanıyor ve annesiyle babasını öpüşürken görüyor. Önce annesiyle konuşmak istiyor. Ona, Aras’ı unutup unutmadığını soruyor. Asya, ona Aras’la evlenmesine karşı çıktığını hatta kendisiyle yurt dışına gelmek istemediğini yüzüne vuruyor. O günden sonra Ali, İpek’ten uzaklaşıp içine kapanıyor.

SADAKATSİZ 56. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, Derin’den boşanırsa Asya’nın kendisine geri döneceğini zannediyor. Asya, ertesi gün Volkan’ı kahvaltıya çağırıyor ve kahvaltıdan sonra Ali’yi taksiyle okula gönderip Asya’yla konuşuyor. Volkan Asya’ya, Derin’le boşanacağını ama, şirkete çok emek verdiğini boşanırsa elinin boş çıkmasını istemediğini söylüyor.

Gidip o gün bir kaç gayri menkul daha alıyor. Gönül’ün şirketteki adamı bu durumu ona iletiyor. Gönül, hesapları kontrol edip Volkan’a aldığı gayrimenkullerin hesabını soruyor. Oda, şirket üzerine alması uzun süreceği için önce kendi üzerine aldığını, sonra devir edeceğini söylüyor.

Gönül gittikten sonra Derin’i arayıp onu çok özlediğini söyleyip onu yemeğe çıkarıyor. Derin, Volkan’ın kendisine çiçeklerle geldiğini görünce mest oluyor. Volkan yemekte, şirketin yüzde yirmi beş ortağı olduklarını, kendisinin didinip kazandığı paraları onların kazandığını ve bu durumda kendileri adına yatırım yapmaları gerektiğini söylüyor.

Derin, hemen eve gittikten sonra yeni bir ev alacaklarını ve oraya taşınacaklarını söylüyor. Gönül, Volkan’ın Derin’i işlediğini anlıyor. Asya’da Volkan’a, yatırımlarını Ali’nin adına yapmasını böylelikle Gönül’ün ve Derin’in bunu fark etmeyeceğini söylüyor. Volkan, Derin’i alıp birlikte bir villa beğeniyorlar. Derin’in onayını aldıktan sonra Volkan ondan ödeme istiyor ve tapuyu da Ali’nin üzerine yapıyor.

Ali, İpek’in kendisinden uzaklaşıp Demir’le yaklaştığını görünce iyice dengesi bozuluyor. Eve gidip her yeri didik didik edip annesinin çalındı dediği o pahalı gerdanlığı buluyor. Asya eve geldiğinde ortalığın darmadağın olduğunu görüyor. Ali, annesine belki eve hırsız girmiş olduğunu söyleyip, elindeki kolyeyi gösteriyor.

Annesine hepsinin yalancı olduğunu, babasıyla onu öpüşürken gördüğünü söylüyor. O sırada Derin içeri giriyor ve tüm konuşmayı duyuyor.

Sadakatsiz 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Ali’yle Asya’nın Konuşmalarını Duyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler