Ana SayfaDizilerOğlum 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melike Efe'nin Katil Olmadığına İnanacak Mı?

İlgili Postlar

Oğlum 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melike Efe’nin Katil Olmadığına İnanacak Mı?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Oğlum, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tuğrul, Efe’yi de alıp yola çıkar. Oğluna baş başa bir yere gideceklerini söyler. Yolda meczup kadınla karşılaşırlar. Kadın, Tuğrul’u hatırlar. Sedef, Bulut’u ailesiyle tanıştırır. İrfan, Bulut’un konuşmalarından onun Tuğrul’u tanıdığını anlar ve onu tanıyıp tanımadığını sorar. Cemre ise, Bulut’un Efe’nin dayısı olduğunu öğrenir. Oğlum 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Melike, Efe’nin katil olmadığına inanacak mı?

Çarşamba Dizileri 2022

Melike Efe’nin Katil Olmadığına İnanacak Mı?

Oğlum 10. bölüm 2. fragmanında; Tuğrul Melike’ye, Kaan’ın otopsi sonucunun çıktığını ve oğullarının boğularak öldürüldüğünün anlaşıldığını söylüyor. Melike, Zeynep’le konuşmaya gidiyor. Zeynep’in anlattıklarına inanmıyor. Efe, fenalaşıyor. Zeynep onu sakinleştirmeye çalışıyor. Efe Melike’ye, ‘ben yapmadım’ diye haykırıyor. Sedef de, Bulut’un Efe’nin dayısı olduğunu öğreniyor.

İşte Oğlum 10. bölüm 2. fragmanı…

OĞLUM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Efe Demet’e, her şeyi anlatmaya karar verir. Ona, Kaan’ın ağaca çıktığını, oradan uçacağını söylediğini, kendisinin de ona uçamayacağını söyleyince onun kendisini ağaçtan aşağı bıraktığını ve onu öyle hareketsiz yattığını görünce oradan kaçtığını anlatır. O sırada Tuğrul, avukatıyla gelip Demet’in görevinden alındığını söyleyip onu evden kovar.

Demet ile Zeynep, Tuğrul’a beş dakika süre ister. Ama Tuğrul, Demet’ten hemen evinden çıkmasını ister. Savcı olay için başka bir Pedagog ayarlar. Gelen pedagog Demet’in arkadaşı çıkar. Bu arada Tuğrul, Efe’yi alıp iş yerine götürür. Ona onun yüzünden nasıl işlerinin bozulduğunu göstermeye çalışır.

Özellikle kavgaya tutuşur. Efe’yle güzel vakit geçirmek için eve gelince onunla oyun bile oynar. Zeynep, Tuğrul’un oğlunun aklını çelmesinden korkar ve onların yarından ayrılmaz. Zeynep, tuvalete gittiğinde Tuğrul Efe’ye, yeni Pedagog’a, bir şey anlatmamasını eğer anlatırsa hapse gireceğini ve sustuğu sürece onun serbest kalacağını söyler.

Efe, yeni Pedagog’a bir şey anlatmaz. Otopsi sonucu çıkar. Efe’nin katil olmadığını anlayan Demet, otopsi sonucuyla emin olur. Otopsi sonucunda Kaan’ın ağzı ve burnu kuvvetli bir şekilde kapatılarak öldürüldüğü ortaya anlaşılır. Savcı, bir çocuğun buna gücü yetmeyeceğini anlar.

Ancak Efe’nin masumiyetinin ispatlanması için onun eldivenlerinin bulunması gerekir. Emniyet Efe’nin odasını arar. Ama siyah eldivene rastlamaz. Zeynep, oğluna Demet’le birlikte onun katil olmadığını açıklamak ister. Ancak Demet, kendisine uzaklaştırma kararı geldiği için bu görevi Zeynep’e bırakır.

Zeynep Efe’ye, onun masum olduğunun anlaşıldığını, ancak aradıkları o eldiveni bulurlarsa daha da ispatlanacağını söyler. Efe, eldivenlerin yırtık montunun cebinden içeri düştüğünü söyler. Onlardan önce Tuğrul, eldivenleri bulur. Zeynep’in ısrarına rağmen Tuğrul, eldivenleri yakar.

Oğlum 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bulut’un Efe’nin Dayısı Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler