Ana SayfaDizilerSadakatsiz 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Volkan'ı Öldürmeyi Mi Düşünüyor?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Volkan’ı Öldürmeyi Mi Düşünüyor?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 57. yeni bölümüyle 20 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ali, annesiyle babasını öpüşürken görür ve annesiyle babasının ikili oynadığının farkına varır. Volkan’ın aldığı gayrimenkulleri Gönül, bunu fark eder. Öyle olunca da Derin’i yemeğe çıkarıp ona yatırım yapmaya onu ikna eder. Hemen bir ev alıp Derin’den habersiz Ali’nin üzerine yapar. Ali, evde annesinin çalındığını söylediği kolyeyi bulup ona yalancı olduğunu, babasıyla öpüştüğünü gördüğünü söyler. O konuşmayı Derin duyar. Sadakatsiz 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin, Volkan’ı öldürmeyi mi düşünüyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Derin Volkan’ı Öldürmeyi Mi Düşünüyor?

Sadakatsiz 57. bölüm 1. fragmanında; Derin, duyduklarından sonra perişan halde, Onur’un yanına gidiyor. Ali babasına, annesiyle öpüştüğünü gördüğünü, Derin’in de haberi olduğunu söylüyor. Volkan, korkarak eve gidiyor. Derin’e, neden eve geç geldiğini nerede olduğunu soruyor. Oda, Asya’ya uğradığını söylüyor ve çekmeceden bir makas alıp Volkan’ın göğsüne saplıyor. Tabi, bu Derin’in hayali değilse, Volkan’ı yaralıyor.

İşte Sadakatsiz 57. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1515753476747317249

 

SADAKATSİZ 56. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Ali’yi eve bırakır. Kapıyı açamayan Ali, bahçeye dolanır ve annesiyle babasını öpüşürken görür. Önce annesiyle konuşmak ister. Ona, Aras’ı unutup unutmadığını sorar. Asya, ona Aras’la evlenmesine karşı çıktığını hatta kendisiyle yurt dışına gelmek istemediğini yüzüne vurur. O günden sonra Ali, İpek’ten uzaklaşıp içine kapanır.

Volkan, Derin’den boşanırsa Asya’nın kendisine geri döneceğini zanneder. Asya, ertesi gün Volkan’ı kahvaltıya çağırır ve kahvaltıdan sonra Ali’yi taksiyle okula gönderip Asya’yla konuşur. Volkan Asya’ya, Derin’le boşanacağını ama, şirkete çok emek verdiğini boşanırsa elinin boş çıkmasını istemediğini söyler.

Gidip o gün bir kaç gayri menkul daha alır. Gönül’ün şirketteki adamı bu durumu ona iletir. Gönül, hesapları kontrol edip Volkan’a aldığı gayrimenkullerin hesabını sorar. Oda, şirket üzerine alması uzun süreceği için önce kendi üzerine aldığını, sonra devir edeceğini söyler.

Gönül gittikten sonra Derin’i arayıp onu çok özlediğini söyleyip onu yemeğe çıkarır. Derin, Volkan’ın kendisine çiçeklerle geldiğini görünce mest olur. Volkan yemekte, şirketin yüzde yirmi beş ortağı olduklarını, kendisinin didinip kazandığı paraları onların kazandığını ve bu durumda kendileri adına yatırım yapmaları gerektiğini söyler.

Derin, hemen eve gittikten sonra yeni bir ev alacaklarını ve oraya taşınacaklarını söyler. Gönül, Volkan’ın Derin’i işlediğini anlar. Asya’da Volkan’a, yatırımlarını Ali’nin adına yapmasını böylelikle Gönül’ün ve Derin’in bunu fark etmeyeceğini söyler. Volkan, Derin’i alıp birlikte bir villa beğenirler. Derin’in onayını aldıktan sonra Volkan ondan ödeme ister ve tapuyu da Ali’nin üzerine yapar.

Ali, İpek’in kendisinden uzaklaşıp Demir’le yaklaştığını görünce iyice dengesi bozulur. Eve gidip her yeri didik didik edip annesinin çalındı dediği o pahalı gerdanlığı bulur. Asya eve geldiğinde ortalığın darmadağın olduğunu görür. Ali, annesine belki eve hırsız girmiş olduğunu söyleyip, elindeki kolyeyi gösterir.

Annesine hepsinin yalancı olduğunu, babasıyla onu öpüşürken gördüğünü söyler. O sırada Derin içeri girer ve tüm konuşmayı duyar.

Sadakatsiz 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler