Ana SayfaDizilerBaba 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Servet Babasına Karşı Geliyor!

İlgili Postlar

Baba 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Servet Babasına Karşı Geliyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin, torunlarını unutmamak için fotoğraftan onların isimlerini tekrarlar. Yaşar’ın Uğur’u eve getirmesiyle ortalık karışır. Servet, abisiyle o kadın arasında bir şey olduğunu iddia eder. Yaşar ile eşi birbirlerine girer. Servet, adeta kardeşlerine savaş açar. İlhan Büşra’ya, onunla birlikte oralardan gitmeyi teklif eder. Kadir, Fikret’in yanına gider. Fikret ona, gücün paradan daha değerli olduğunu söyler. Kadir, ona meydan okur. Baba 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Servet, babasına karşı geliyor.

Salı Dizileri 2022

Servet Babasına Karşı Geliyor!

Baba dizisinin 10. bölüm 2. fragmanında; Emin, diğer evlerinde Ahmet’i görüp onun orada ne işi olduğunu soruyor. O sırada Servet, iki kadınla içeri giriyor ve babasına kendisini onu eve aldığını söylüyor. Büşra, İlhan’la kendisini babasının nasıl gördüğünü Kadir’e büyük bir üzüntüyle anlatıyor. Fikret, oğlunu kaybetmekten korkmaya başlıyor. Emin, kendisine küstahlık yapan Servet’e el kaldırıyor. Servet’te babasının elini tutup ona, o köprülerin altından çok sular geçtiğini söylüyor.

İşte Baba 10. bölüm 2. fragmanı…

BABA 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, kız kardeşinin İpek’in yanında yer alacağını öğrenir. Onunla konuşmak için hastaneye gider. Orada Servet’in İlhan’ı inşaattan ittiğini öğrenir. Büşra’yı fikrinden döndüremeyeceğini anlayıp eve döner. Yaşar da durumu öğrenip Servet’in üzerine yürür. Ahmet, onların konuşmalarını duyar. Kadir, Ahmet’i yanına çağırıp İlhan ile Büşra’nın videosunu sildirip onu evden kovar.

Servet Ahmet’e, onun Büşra’dan ayrılmamasına yardım edeceğini söyleyip ona, Büşra’nın sakladığı vekaletin yerini söyler. Ahmet, elindeki vekaletle Büşra’nın yanına gider ve onun gözü önünde vekaleti yırtar. Ondan peş para almadan boşanmayacağını o zenginlikten faydalanmak istediğini söyleyip gider.

Fikret, Büşra’nın yanına gidip onu yönetim kurulunda kendi taraflarında yer almaya ikna eder. Oysa ki İpek ona, bu yapmak için emin olup olmadığını sormuştu. Servet, Kadir’i takip ediyor ve onun babasıyla buluştuğunu görür. Kadir’in, kendisini babasına şikayet ettiğini zanneder.

Yaşar, Servet’i polise ihbar eder. Eve polisler gelir ve Servet’i İlhan’ı öldürmeye teşebbüsten göz altına alır. Oraya İlhan’da gelir. İlhan Servet’e, yönetim kurulunda kendi tarafında yer alırsa ondan şikayetçi olmayacağını söyler. O da kabul eder. İlhan polislere, onun inşaatta olduğunu, ama kendisini itenin o olmadığını söyler.

Yönetim kurulu toplanır. Durum oylamaya sunulur ve Servet ile Büşra İlhan’ın tarafında oy kullanır. Kadir, İpek’in süt fabrikasındaki işçileri çıkartmasına razı gelmez ve fabrikaya gidip hissesini işçilere dağıtır. Böylelikle onlara patronlarının olmadığını, kendi işleri gibi çalışmalarını söyler.

İlhan Büşra’ya, büyük bir sürpriz hazırlar ve onun önünde diz çöküp evlenme teklifi eder. O sırada Emin içeri girip onları öyle görür.

Baba 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Fikret’e Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler