Ana SayfaDizilerHakim 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Azem Ömer'le Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Hakim 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Azem Ömer’le Yüzleşiyor!

Atv’nin yeni dizisi Hakim, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Azem’in kendisinden şüphelendiğini anlayıp onunla konuşmaya gider. Ona direkt kendisinden şüphelendiğini bildiğini ancak şüpheden daha fazlasına ihtiyacı olduğunu söyler. Yasemin de, Azem’le konuşur ve tutuklanan çocuğun zorla suçu üstlendiğini söyler. Ayşe, Yasemin ile Ömer’i sarılmış bir vaziyette görür. Ömer, Yasemin’e gerçekleri anlattı mı? Hakim dizisinin 3. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Azem, Ömer’le yüzleşiyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Azem Ömer’le Yüzleşiyor!

Hakim dizisinin 3. bölüm 1. ön izlemesinde; Azem, Ömer’i takip ediyor. Onun arabasıyla oğlu öldüğü için, ona daha önceden bilerek veya bilmeyerek bir zararı dokunup dokunmadığını, Ömer’in kendisine düşmanlık yapacak bir durumu olup olmadığını merak ediyor. İkili bir mekanda karşılaşıyor. Ömer, onun kendisini takip ettiğini ve kendisinden şüphelendiğini anlıyor. Ona sadece arabasının çalındığını söylüyor.

İşte Hakim 3. bölüm 1. ön izleme…

HAKİM 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Arabayı çalan çocuk o arabanın cinayete karıştığını emniyette öğrenir. Sorguyu önce Azem’in adamları yapar. Çocuk sadece arabayı aldığını söyler. Ayşe, çocuğun hırpalandığını anlar ve onu nezarete attırır. Ömer, oğlundan o gün neler yaptığını en ince ayrıntısına kadar öğrenir ve o günü kendi uyarladığı gibi birlikte geçirirler.

Bir soruşturma olursa olanları kendisinin uyarladığı şekilde Ozan’ın anlatmasını ister. Ayşe komiser, Ömer’in ifadesini alır. O arabanın çalındığını, hatta karısını ölümünden sonra o arabayı görmek dahi istemediğini, çalındığını duyunca da rahatladığını söyler. Mert’in cenaze töreni olur.

Ozan, uzaktan töreni izleyip fotoğraf çeker. Herkes gittikten sonra Mert’in mezarı başında göz yaşı döker. Deniz onu görüyor ve ona kim olduğunu sorar. Ozan, Mert’in okuldan arkadaşı olduğunu söyler. Gülbahar, Cevdet’in isteğiyle yok etmeye çalıştığı arabanın Mert’in öldürüldüğü araba olduğunu anlayıp tutuşmaya başlar.

Cevdet’te durumu öğrenince Ömer’le konuşmaya gider. Ömer ona, Mert’e kendisinin çarptığını onun Azem’in oğlu olduğunu öğrenince Ozan’ın da kimsesiz kalmaması için sakladığını söyler. Cevdet, ona yardım edeceğini söyler. Gülbahar, adamını nezarete gönderip gençle konuşur ve ondan mahkemede kazayı kendisinin yaptığını söylemesini ister.

Ömer, çocuğun durumuna üzüldüğü için Yasemin’den onun avukatlığını üstlenmesini ister. Mahkeme olur. Genç mahkemede suçları kabul eder. Ömer, Ozan’la konuşup artık olayın kapandığını artık ondan hiçbir şey düşünmemesini ister. Ozan ise, vicdan azabını bir türlü üzerinden atamaz. Ömer’e, onun ne yaptığını bildiğini yazan bir mesaj gelir. Bu mesajı yazan kişi kim çıkacak?

Hakim 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azem Ömer’den Şüphelenmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler