Ana SayfaDizilerHakim 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Şantajcısını Öldürüyor!

İlgili Postlar

Hakim 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Şantajcısını Öldürüyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Hakim, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, bir şantaj telefonu alıyor. Şantajcı ondan 100 bin dolar istiyor. Azem, Ömer’le görüşmek istiyor. Ama o görüşmek istemiyor. Azem ise, onu takip edip bir kafede onunla konuşuyor ve onun kendisine bir düşmanlığı olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Gülbahar’ın malları limanda yakalanınca, Cevdet’i tehdit edip ondan ya mallarını yada parasını istiyor. Çaresiz kalan Ömer, şantajcısını öldürüyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ömer Şantajcısını Öldürüyor!

Hakim dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cevdet’in düzenlediği akşam yemeğine Yasemin’in de gelmesi Semra’yı rahatsız ediyor. Onun Ömer’le bir ilişkisi olduğunu zannediyor ve onu uyarıyor. Ömer, Semra’ya hala karısını sevdiğini, bundan şüphe etmesine gerek olmadığını, daha büyük derdi olduğunu ve Ozan’ın uyuşturucu kullanmaya başladığını, bu yüzden moralinin bozuk olduğunu söylüyor.

HAKİM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Semra, Ozan’ın bu yüzden garip davrandığını zannediyor. Ömer’i birisi arıyor ve oğlunun ne yaptığını bildiğini söylüyor. Daha sonra Ömer’e, Ozan’ın arabasındaki kanları silerken görüntüleri geliyor. Azem, karısından kendisinden habersiz bir şey yapmamasını istiyor. O ise, hapishanedeki oğlunu arayıp Cuma’nın işini bitirmesini istiyor.

Yasemin, Cuma’nın suçsuz olduğunu anlıyor ve onun can güvenliğinin sağlanması için hapishane müdürüyle konuşuyor. Eğer Cuma’ya bir şey olursa onun da başının yanacağını söylüyor. Müdür, Cuma’nın korunması için emir veriyor. Ama gardiyanlardan biri parayla Cuma’nın öldürülmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışıyor.

Ömer, kendisine görüntüleri gönderen kişinin taksici olduğunu öğrenip onun evine gidiyor. Onun babasıyla konuşuyor. Azem, görüşme teklifini kabul etmeyen Ömer’in karşısına bir kafede çıkıyor. Ona, kendisine bir düşmanlığı olup olmadığını merak ettiğini söylüyor. Ömer, arabasının çalındığını ve o kazaya karıştığını, başka da onunla konuşacak bir şeyi olmadığını, kendisini suçlamak için şüpheden daha çok şeye ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Taksici Ömer’den 100 bin dolar istiyor. Ömer, bu parayı bulamayacağı için Semra’dan istiyor. Semra, Ayşe’yi arayıp Ömer’in kendisinden 100 bin dolar istediğini, onun başının dertte olacağından endişelendiğini söylüyor. Ayşe, Ömer’i takibe alıyor. Azem, gece yarısı Yasemin’in evine gidiyor.

Yasemin ona Cuma’nın suçsuz olduğunu söylüyor. Azem, o zaman kendisine bu düşüncesinin sebebini açıklamasını istiyor. Yasemin, bilgi veremeyeceğini söylüyor. Ömer, Yasemin’in yanına Azem’in geldiğini öğrenip onun yanına gidiyor. Yasemin, kapıda Ömer’e sarılıyor. Ayşe, onları öyle görünce aralarında bir şey olduğunu düşünmeye başlıyor.

Ömer, silahını alıp taksiciyle görüşmeye gidiyor. Ona, parayı verdikten sonra kendisini tehdit etmeye devam etmeyeceğini bilemediğini söyleyip ona silahını doğrultuyor ve onu vuruyor.

Hakim 3. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Azem Ömer’le Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler