Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra İle Efe...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra İle Efe Arasında Neler Oluyor?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 28. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Sanem ve Güneş, bir önceki gece neler olduğunu hatırlayamaz. Güneş, Yalın için endişelenmeye başlar. Yalın ise, arabanın bagajından çıkar. Çolpan, Azra’dan Efe’ye karşı daha anlayışlı davranması gerektiğini söyler. Azra, annesine nedenini sorar. Çolpan, kızına Efe hakkında bilmesi gereken şeyler olduğunu söyler. Evlilik Hakkında Her Şey 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra ile Efe arasında neler oluyor?

Salı Dizileri 2022

Azra İle Efe Arasında Neler Oluyor?

Evlilik Hakkında Her Şey 28. bölüm 2. fragmanında; Bora, Sanem, Güneş ve Yalın, gizemli gecede neler yaşadıklarını yavaş yavaş hatırlamaya başlıyor. Erman, Çolpan’la balayı planları yapmaya başlıyor. Azra, Efe’ye bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor. Efe ise, Azra’nın kendisini affetmesi için harekete geçiyor. Azra, Efe’ye bakarak Yıldırım’a söylemek istediği şeyleri göz yaşları içinde söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 28. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğünden sonra organizasyon işi yapan Dilara tarafından şantaj yapılarak tüm altınlarını kaptıran damat Bora’yı bulur. Ona, şantaj edildiği fotoğrafı gösterip yardım ister. Bora ile Sanem, evleneceklerini söyleyip Dilara’dan düğün organizasyonu için yardım ister.

Dilara, tüm organizasyonu yapar. Çolpan, Sanem’in bir şeyler karıştırdığını anlar ve Yalın’dan onu takip etmesini ister. Yalın, Sanem’in gizlice evleneceğini öğrenip Güneş’i yanına çağırır. Efe’nin kızının ölümüne neden olan kazada komaya giren Aziz, 5 yıl aradan sonra uyanır.

Uyanır uyanmaz karısını görmek için hastaneden çıkıp eve gider. Eve gittiğinde ise Nagehan’ın bir kızı olduğunu görür. Önce kızın kendisinden olduğunu zanneder. Sonra karısının en yakın arkadaşı Ekrem’le evlendiğini öğrenir. Nagehan, Ekrem’le anlaştığı gibi hemen ondan boşanmak ister.

Efe, Ekrem’in avukatlığını üstlenir. Çolpan’da Nagehan’ın avukatlığını üstlenir. Efe, kaza günü Aziz’in arabasına Ekrem’in sabote ettiğini ve o ölünce önceden beri aşık olduğu Nagehan’la birlikte olmak istediğini zanneder. Tüm oklarda bunu gösterirken Aziz, o gece çok yorgun olduğunu, hatta Ekrem’in yorgun şekilde araba kullanmasını istemediğini, kaza sırasında uyumuş olduğunu hatırlar.

Öte yandan Dilara, Sanem’i gelinlik seçimine gönderir. Balayı süitinde Bora’ya bekarlığa veda partisi yapmak için plan yapar. Bunu öğrenen Bora, Sanem’e mesaj yazar. Onu gelip kurtarmasını ister. Dilara gelir ve Bora’ya içine ilaç koyduğu şerbetten içirmeye çalışır.

Bu arada Erman, Çolpan’a evlenme teklif etmek için büyük bir sürpriz hazırlar. Çolpan, davaya gireceğini zannedip Erman’dan evlenme teklifi alır. Sanem sonradan aramaları görüp baskın yapar. Dilara, her şeyi itiraf ediyor. Oda da kamera olduğunu, o görüntülerle şantaj yaptığını söyler.

İkili Dilara’dan müşterilerinin altınlarını alır. Daha sonra odadaki şerbetten içip kendilerini kaybederler. Sabah uyandıklarında ise Bora ile Sanem, evlendiğini görür. Güneş’in ise kolu kırılmıştır. Alçının üzerinde ise ‘Yalın’ı ara’ yazar. Efe, Ekrem’le buluşur ve onun yüzünden kızının öldüğünü söyleyip onu balkondan aşağı itmeye çalışır. Azra gelip Efe’ye, durumu yanlış anladığını Aziz’in kazada uyuduğunu hatırladığını söyler.

Evlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çolpan Azra’ya Efe Hakkında Ne Anlatacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler