Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 67. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Safiye Annesinin Kıyafetlerinden Kurtuluyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 67. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Safiye Annesinin Kıyafetlerinden Kurtuluyor!

TRT 1’in sevilerek takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı, 67. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye, artık annesinin kıyafetlerini giymekten vazgeçmeye karar verir. Hikmet, köpeği görünce çocukluğuna gider ve köpeği alıp odasına kapanır. Han, ablasına eğer köpeği kabul etmezse onu da alıp başka bir yerde yaşayacaklarını söyler. Gülben, Esad’la birlikte kızının adının ne olacağını düşünür. Safiye, Naci’nin elini tutup onunla dışarıda gezer. Han’a da, köpeğiyle onun hiçbir yere gitmeyeceğini söyler. Masumlar Apartmanı 67. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Safiye, annesinin kıyafetlerinden kurtuluyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye Annesinin Kıyafetlerinden Kurtuluyor!

Masumlar Apartmanı 67. bölüm 1. ön izlemesinde; Safiye, annesinin kıyafetlerini giymekten vazgeçiyor. Spor kıyafetler giyip makyaj yapıyor. Ona Hikmet bile tanıyamıyor. Naci, onun bu değişimi karşısında çok mutlu oluyor. Safiye, Naci’yle birlikte çimlere oturmak istiyor.

İşte Masumlar Apartmanı 67. bölüm 1. ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 66. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, kaza geçirir. Han, onun da İnci gibi öleceğini zanneder. Ceylan, hafif yaralı bir şekilde kazadan kurtulur. Ancak ne Han’ı ne de onun yakınlarını görmek istemez. Hatta, tekrar Türkiye’ye döndüğü için pişman olur. Doktor hanım Gülben ve Safiye’yle birlikte yaptıkları seansta onlara kendilerini önemli hissetmelerini sağlar.

Onların mutlu olmayı hak ettiklerini anlatır. Gülben, Ceylan’ın kaza geçirdiğini öğrenir. Ama ablasına söylemez. Safiye, onu Esra’yla konuşurken duyar. Gülben, Ceylan’ın yanına gider. Ceylan’ın Han’ı terk ettiğini duyunca ona ağır konuşur. Eve geldikten sonra ise yaptıklarından pişman olur.

Yine, temizlik yapmaya başlayacakken Esad ona engel olur. Han, terk edilmeyi kabullenmeye çalışırken birinin bir köpeği terk ettiğini görür ve adamla kavgaya tutuşur. O terk edilen köpek gibi hisseden Han onu alıp kazan dairesine götürüp orada beslemeye başlar.

Doktor hanım, yine seans için Safiye’yle konuşmaya gelir. Onun annesiyle konuştuğunu anlayıp, annesiyle bir de kendisinin konuşmak istediğini söyler. Safiye, annesinin bunu istemeyeceğini söylese de doktor hanım, Safiye’nin annesine onu çok iyi anladığını, annesinden sevgi görmediğini, onun kendisini hep uğursuz olduğuna inandırdığını ve ondan gördüklerini de çocuklarına uyguladığını bildiğini söyler.

Safiye, çöp evde annesinin anneannesine ve babasına yazdığı mektupları bulur. O mektupları okuduktan sonra annesinin ne kadar sevgisiz ve yalnız olduğunu daha iyi anlar. Ertesi gün Safiye, annesinin mezarına kardeşleriyle birlikte gider. Hiç doğum günü kutlanmayan annesinin doğum gününü kutlar.

Kardeşlerinden de kutlamasını ister. Annesine hala kızgın olan Han, annesinin doğum gününü kutlamaz. Safiye, Naci’ye sarılıp onu eve getirir. O geceyi aynı yatakta uyuyarak geçirir. Sabah Han’a bakmak için odasına gittiğinde onun yatakta bir köpekle yattığını görür. Safiye, köpeği gördükten sonra ne yapacak?

Masumlar Apartmanı 67. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’ın Köpeğini Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler