Ana SayfaDizilerOğlum 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tuğrul'un Ormana Ne Gömdüğü Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tuğrul’un Ormana Ne Gömdüğü Ortaya Çıkıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sedat komiser, Tuğrul’u sorguya alır. Tuğrul, kendisinin o çocuğu öldürmediğini söyler. Efe, babasına gitmek ister. Zeynep, onu durdurmakta zorlanır. Oğluna önceden katil dediklerini, şimdi ise katilin oğlu diyecekleri için üzülür. Tuğrul, Kaan’ı ormanda gördüğünü ağzından kaçırır. İrfan Bulut’un, Efe’nin dayısı olduğunu öğrendikten sonra üzerine yürür. Bulut ona, Efe’nin katil olmadığını babasının katil olduğunu söyler. Oğlum 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tuğrul’un ormana ne gömdüğü ortaya çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tuğrul’un Ormana Ne Gömdüğü Ortaya Çıkıyor!

Oğlum 11. bölüm 2. fragmanında; Tuğrul, kimseyi öldürmediğini söylüyor. Sedat komiser ise, onun arabayla birine çarptığını ve onu gömerken Kaan’a rastladığını, onun konuşmaması için onu öldürdüğünü düşünüyor. Tuğrul ise, bir köpeğe çarptığını onu gömdüğünü söylüyor. Olay yerine gidip Tuğrul’un gösterdiği yer kazılıyor. Tuğrul, gerçekten doğru mu söylüyor?

İşte Oğlum 11. bölüm 2. fragmanı…

OĞLUM 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuğrul, Efe’nin eldivenlerini yakar. Zeynep, Tuğrul’un eldivenlerini yaktığını öğrendikten sonra Bulut’u çağırıp, Efe’yi götürmesini ister. Tuğrul’a eve gelmesini ister. O eve geldiğinde Zeynep’in, bahçede eşyalarını yakmak üzereyken görür. Zeynep, onun itiraz ve tehditlerine rağmen o eşyaları ateşe verir.

Tuğrul, Zeynep’le büyük bir tartışmaya girer. Zeynep, ondan ayrılacağını ve o evden gitmesini ister. Kavga büyünce komşular polise haber verir. Polisler gelip ikisini de emniyete götürür. Emniyette Zeynep, Sedat komisere Tuğrul’un Efe’nin eldivenlerini yaktığını bu yüzden kavga çıktığını söyler.

Sedat, Tuğrul’un bu delil karartmak istemesinden şüphelenir. Olay yerinde bir araba görünür ve oda Tuğrul’un arabası çıkar. Sedat, Tuğrul’un telefon sinyallerinin de araştırılmasını ister. Onun telefon sinyalinin cinayet saatinde orada olup olmadığının araştırır.

Bulut, Ceren’i eve bırakır. Sedef onu ailesiyle tanıştırır. Bulut, ablasına ve yeğenine kötü konuşulmasına tahammül edemez ve hemen sofradan kalkıp gider. Ertesi gün Canan, Ceren’i restoranda görür ve ona Bulut’un Efe’nin dayısı olduğunu söyler.

Ceren’de teyzesine, Bulut’un kim olduğunu söyler. Sedef, Bulut’un mekanına gidip ona bu yaptığının hesabını sorar. Tuğrul, kapıda kalır ve Zeynep’in kendisini eve alması için yalvarır. Efe, babasının yalvarmasına dayanamayıp onunla konuşmak için dışarı çıkar.

Oğlunda af diler. Zeynep eve almayınca Tuğrul, sevgilisine gider. Onun konuşmalarından sıkılan sevgilisi de onu evden kovar. Tuğrul, sokakta kalır. Tuğrul’un, telefon sinyallerinin o bölgede olduğu anlaşılır. Efe’yi ikna eden Tuğrul, onunla kaçarken yolda yakalanır.

Oğlum 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Değil Babası Katil!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler