Ana SayfaDizilerMahkum 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sasha Efkan'ın Eline Düşüyor!

İlgili Postlar

Mahkum 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sasha Efkan’ın Eline Düşüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mahkum, 18. yeni bölümüyle 21 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre’nin ölümüyle herkes yıkılır. Nazlı, Cemre’nin öldüğünü duyunca annesinin de onun gibi ölüp ölmediğini babasına sorar. Fırat kızına, annesinin öldüğünü açıklar. Ona, annesinin bir daha gelmeyeceğini söyler. Mahkum 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sasha, Efkan’ın eline düşüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sasha Efkan’ın Eline Düşüyor!

Mahkum 18. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Cemre’nin kendisi yüzünden öldürüldüğünü düşünüp vicdan azabı çekiyor. Olay yerinde Barış’ı gören Fırat, Cemre’yi onun öldürdüğünden şüpheleniyor. Cemre’nin cenaze töreninde Zait, göz yaşı döküyor. Efkan, Sasha’yı ele geçirip ondan kendisine hizmet etmesini istiyor. Eğer kabul etmezse onu öldüreceğini söylüyor.

İşte Mahkum 18. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat ile Barış, Nazlı ile Can’ın kapatıldığı yerde bayıldıklarını görünce silahla cama ateş edip onları baygın halde oradan çıkartırlar. Barış, Can’ı kurtardığı için çok mutlu olur ve gidip Efkan’la bir anlaşma yapar. Ona, kendisine ve ailesine dokunmaması karşılığında bombalı yalı saldırısını Fırat’ın üzerine atmak için anlaşır.

Fırat, Barış’ın neler yapacağını önceden kestirir. Önce gidip Büge’ye, karısını öldürenin Barış olduğunu söyler. Büge, duydukları karşısında şok olur. Gidip Barış’la tartışır ve onu terk eder. Barış, Büge’nin kendisini terk etmesine dayanamaz ve gidip öldürdüğü kardeşinin mezarında göz yaşı döker.

Mahir, Fırat’ın yerini Bekir’den öğrenip ona Zeynep’in öldürüldüğü bıçağı ona getirir. Fırat, ona güvenmez. Ama yinede Cemre’ye bıçağı verip tahlil yaptırmasını ister. Bu arada Fırat’ın Ferda’yı öldürdüğü eve Cemre’yle birlikte gidip araştırma yapar. Orada Ferda’nın kanını bulur. Tam çıkacakları sırada Barış ile Sasha gelir.

Fırat’la Cemre’yi orada yakalar. Barış, tam Fırat’ı yakalayıp onu vuracağı sırada Cemre yetişir. Barış’ın kafasına vurup onu bayıltır ve Fırat’la birlikte oradan kaçarlar. Onların konuşmalarından da Ferda’yı ormana gömdüklerini öğrenirler. Zait, Efkan’ı çağırıp ona, yıllar önce kapattığı dosyanın açıldığını, bu dosyayı ebediyen kapatmasını ister.

Ona bir kızı olduğunu ve onu bakması için başka birine verdiğini söyler. Cemre, gerçek babasının Zait olduğunu, Barış’la kardeş olduğunu öğrenir. Bıçağın Cemre’de olduğunu öğrenen Barış Sasha’dan Cemre’yi öldürmesini ister.

Cemre, Fırat’ı arayıp gelip kendisini almasını ister. Ama karanlık sokakta bıçaklı saldırıya uğrar. Çantasındaki bıçağı da çaldırır. Fırat oraya gittiğinde Cemre’yi yaralı bir şekilde bulur. Cemre son nefesinde Fırat’ı sevdiğini söyleyip ölür.

Mahkum 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Nazlı’ya Annesinin Öldüğünü Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler