Ana SayfaDizilerAziz 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hatay'da Meclis Kuruluyor!

İlgili Postlar

Aziz 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hatay’da Meclis Kuruluyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 22. yeni bölümüyle 22 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Adem, Dilruba’yı boğmak üzereyken oradan geçenler onu kurtarıp Galip’in evine getirir. Onlar Dilruba’yı barıştırmak isteyince Aziz onu evine götürür. Bu arada Piere, sürekli Efnan’ı tehdit edip onu yanına çağırır. Adem, hisselerini Piere’e satmak istediğini duyan Dilruba onu öldürmek ister. Piere ise, yaptığı resmi gösterip Efnan’ın o gece kendisine modellik ettiğini anlatır. Aziz 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hatay’da meclis kuruluyor.

Cuma Dizileri 2022

Hatay’da Meclis Kuruluyor!

Aziz 22. bölüm 1. fragmanında; Aziz, Piere’in yaptığı resmi yere atıp kırıyor. Efnan, Aziz’e o gece oraya gitmek zorunda kaldığını söylüyor. Aziz ise, onun kendisine yalan söylediği için onu affedemiyor. Dilruba, Adem’i boşuyor. Bunu duyan Adem, kafasına silah dayayıp intihar etmek istiyor. Aziz, Adem’e engel olmaya çalışıyor. Ankara’dan Hatay’da bir meclis kurulacağı haberi geliyor. Aziz, milletvekilliğine adaylığını koyuyor. Kenan ise onun karşısına adaylığını koyup, ahaliye kendisine olan borçlarını sileceğini vaat ediyor. Aziz, kimi vuruyor?

İşte Aziz 22. bölüm 1. fragmanı…

 

AZİZ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Adem’in aldığı halı dokuma makinesini istemez. Ahaliye, şehrin kültürünü yok etmektense kendi emeğini yok edeceğini söyler. Makineyi, oradakiler kırmaya çalışır. Piere ise, olanları gülerek izler. Efnan, koşarak gelir ve Adem’e Dilruba’nın hamile olduğunu söyler. Adem, Dilruba’nın yanına gider ve bebeğin kendisinden olup olmadığını sorar.

Ondan olmasaydı o zehri içmeyeceğini söyleyen Dilruba’yı Adem boğazlar. Oradan geçen insanlar Adem’in elinden Dilruba’yı kurtarır ve götürüp onu Galip’in evine teslim ederler. Piere, Efnan’a seslenip ona yüzüklerinin kendisinde olduğunu söyler. Aziz, Efnan’a ne olduğunu sorar.

Efnan anlatmadan Piere, onun yaralı olduğu gün Efnan’ın yanına gelip fevri davrandığını, kendisinin de onu nezarette misafir ettiği yalanını söyler. Yüzükleri vermek için Efnan’ı evine davet ettiğini ama onun gelmediğini söyler. Aziz Efnan’a, iyi ki oraya gitmediğini yokla ilişkilerinin biteceğini söyler.

Galip, Dilruba’nın hamile olduğunu öğrenir. Hemen ebe kadını çağırıp ona, o bebeği kurtarması için elinden geleni yapmasını, o bebek kurtulursa onu ihya edeceğini söyler. Bebek düşmez. Efnan Aziz’e, o gece Dilruba’nın yanında kalmasını Adem’in ona kötü bir şey yapabileceğini söyler. Aziz, o gece orada kalır.

Efnan, çiftliğe dönerken Piere’in adamları önüne geçip onu zorla Piere’in yanına götürür. Piere ondan, akşam evine gelmesini eğer gelmezse Aziz’e her şeyi anlatacağını söyler. Eve de bir halı dokuma tezgahı hazırlatıp Efnan’a halı dokutmak ister. Dilruba, Aziz’den kendisini götürmesini yoksa Adem’le barıştırmaya çalışacaklarını söyler.

Aziz, erkenden Dilruba’yı evine götürür. Bunu duyan Adem deliye döner. Efnan, Dilruba’nın ebeyle konuşmalarına şahit olur ve onun bebeğini düşürmediğini duyar. Dilruba, Aziz’e bebeğin düştüğünü söyler. Efnan Dilruba’ya bu gerçeği bildiğini Aziz’e anlatacağını söyler.

Dilruba’da, evlendiği geceyi Piere’in evinde geçirdiğini bildiğini söyleyip ondan sırrını saklamasını ister. Adem, Aziz’e eğer Dilruba’yı getirmezse hisselerini Piere’e satacağını yazan bir mektup gönderir. Dilruba, gidip Adem’e silah çeker. Aziz, ona engel olur. Atölyeyi girdiğinde Piere’i orada bulur. Piere, Efnan’ın resmini gösterip onun kendisine modellik yaptığını söyler.

Aziz 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Öğrendiklerinden Sonra Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler