Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadık'ın Kalbi Yaşadıklarına Dayanmıyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadık’ın Kalbi Yaşadıklarına Dayanmıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Somer, Türkan’la boşanma fikrini tekrar gündeme getiriyor. Derya ile Dönüş, annesiyle babasının evlilik yıl dönümlerini ablasının evinde yapmak istiyor. Somer’in isteğiyle Rüçhan, kabul etmek zorunda kalıyor. Davete Fatih’te davetsiz olarak geliyor. Yemekte konuyu eve getiriyor. Türkan, kimseye haber vermeden düğün takılarını bozdurup amcasına veriyor. Bunu duyan Rüçhan, gidip Nesrin’le konuşuyor. Türkan’ı da, ailesiyle tehdit ediyor. Üç Kız Kardeş 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadık’ın kalbi yaşadıklarına dayanamıyor.

Salı Dizileri 2022

Sadık’ın Kalbi Yaşadıklarına Dayanmıyor!

Üç Kız Kardeş 10. bölüm 1. fragmanında; Nesrin, olanları Sadık’a anlatıyor. Türkan’ın yaptığını Özer’de öğreniyor. Özer, Rüçhan’ın aksine Türkan’ın yaptığının hırsızlık olmadığını düşünüyor ve onu sakinleştirmeye çalışıyor. Sadık, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor. Herkes, Sadık’a bir şey olmasından çok korkuyor. Türkan, babasının kendisi yüzünden ölümle pençeleştiğini görünce Rüçhan hanıma gidip, eğer babasına bir şey olursa katilinin o olacağını söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 10. bölüm 1. fragmanı…

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Türkan, Somer’in sorusuna ne cevap vereceğini bilemiyor. Somer, ondan cevap vermemesini isteyince Türkan onun sevmekten korkutuğunu düşünüyor. Somer ise, sevmenin ne demek olduğunu gayet iyi bildiğini söylüyor. Türkan, daha fazla orada kalmak istemiyor ve Somer’le birlikte eve dönmek için yola çıkıyor.

Yolda Somer, Mine’nin arabasını görüyor. İnip bakıyor ve Mine’yi bulamayınca telaşlanıyor. Nihat, Mine’yi perişan halde bulup onu eve götürmek için yola çıkıyor. Somer, Mine’nin evine gidip onun eşyalarının toplanmış olduğunu görüyor ve orada kendisine bıraktığı mektubu okuyup annesinin Nihat’la birlikte oynadığı oyunu öğreniyor.

O sırada Türkan içeri giriyor. Türkan, tuvalete girdiğinde Mine geliyor. Somer’in arabasını gören Mine, koşarak içeri giriyor. Türkan’ın orada olduğunu görünce temkinli konuşuyor. Nihat da içeri girince Somer, Mine için endişelendiği için pişman oluyor. Somer, eve gittiği zaman annesiyle büyük bir tartışmaya giriyor.

Ona, Türkan’a boşanma davası açacağını söylüyor. Rüçhan, yine bu durum için Türkan’ı suçlayıp onunla tartışıyor. Ertesi gün Türkan, Somer’in boşanma davası açacağını öğrenip Somer’le konuşmak için onun iş yerine gidiyor. Derya ile Dönüş, annesi ile babasının evlilik yıl dönümü için bir plan yapıyor. Ablalarıyla konuşmak için Somer’in iş yerine gidiyor.

Somer, kızların isteğini geri çevirmiyor. Rüçhan, bu davetin kendi evinde yapılacağını duyunca karşı çıkmak istiyor. Ancak Somer’in isteği üzerine kabul ediyor. Özellikle onlara bu davette rezil etmek için onların hiç yemediği yemekler yaptırıyor. Özer, yolda gördüğü Fatih’le eve geliyor.

Yemekte Fatih, ev olayını gündeme getirip orayı apart otel yapmak istediklerini söylüyor. Türkan, ertesi gün amcasının yanına gidip ona, hissesinin parasını halledeceğini söylüyor. Gidip düğündeki takılarının birazını alıp satıyor. Parasını amcasına veriyor. Kuyumcu, Rüçhan’ı arayıp Türkan’ın altın bozdurduğunu söylüyor.

Eve gelip Türkan’ı değil ailesini hırsızlıkla suçluyor. Daha sonra gidip Nesrin’e durumu anlatıyor ve kapılarına gelse onlara bu parayı vereceklerini söylüyor. Eve geldikten sonra Türkan’dan eşyalarını toplamasını istiyor. Türkan, gitmek istemeyince de ona, Somer gerçeğini anlatmak istiyor.

Üç Kız Kardeş 9. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Sevmekten Mi Korkuyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler