Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Yaşadığı Tramvayı Atlatabilecek Mi?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Yaşadığı Tramvayı Atlatabilecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 67. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Han’ın köpeğini evde kabul etmiyor. Han, kesin bir dille köpeği kabul etmezse evi terk edeceğini söylüyor. Safiye, seansını Naci’yle doktor hanımın yanına gidiyor. Doktor hanımın konuşmalarından sonra Safiye, normale dönüyor. Han’ın köpeğini de kabul ediyor. Ertesi gün Safiye, alış veriş yapıp kendisine yeni kıyafetler alıyor ve ailecek piknik yapmak istiyor. Annesinin kıyafetlerini bırakmak isterken çöplerin içine düşüyor. Safiye, yaşadığı tramvayı atlatabilecek mi?

Salı Dizileri 2022

Safiye Yaşadığı Tramvayı Atlatabilecek Mi?

Masumlar apartmanı dizisinin 68. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, Han’la birlikte onun yatağında bir köpeğin yattığını görünce şok oluyor. Hikmet, köpeği kucağına alıp odasına kapanıyor. Çocukluğuna dönüp köpeği bırakmayacağını söylüyor. Safiye, köpeği çıkarmak isterken Han, babasına seslenip sakın köpeği bırakmamasını için ona sesleniyor.

MASUMLAR APARTMANI 67. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, ablasına eğer köpeği eve almazsa kendisinin de gitmeyeceğini söylüyor. Naci, Safiye’yle konuşup Han’ın çıkarsız sevebileceği birini bulduğunu, onun da aslında kedileri ve köpekleri çok sevdiğini hatırlatıp isterse eski haline dönebileceğini söylüyor. Onu alıp birlikte doktor hanımın yanına gidiyor.

Safiye, ilk kez doktor hanımın kliniğine gidiyor ve orada büyük bir gelişme gösterip koltuğa örtü bile sermiyor. Doktor hanım Safiye’nin, ne kadar güzel bir kadın olduğunu sadece bunu Naci’nin düşünmediğine inandırıyor ve onun artık yaşı gibi giyinmesi gerektiğine inandırıyor.

Klinikten ayrılırken Safiye, annesinin kendisine gülümsediğini görüp şaşırıyor. Han, Ceylan’a yardım etmek istiyor. O ise ondan yardım istemiyor. Oysa kaza yaptığı arabada hamile olan kadın bebeğini kazada bebeğini kaybettiği için kocası onu rahatsız ediyor. En sonunda dayanamayıp Ceylan’ın arkadaşı Han’ı arayıp durumu anlatıp ondan yardım istiyor.

Safiye, Esra’nın yanına gidip ondan alış veriş yapmak için ondan yardım istiyor. Alış verişte Safiye, kendisine şaşkınlıkla bakan gözleri görüp çok utanıyor. Normal bir insan olmak için il iş olarak eve gelip annesinin kıyafetlerini katlayıp kaldırmak için çöp torbasına koyuyor. Yukarı çıkıp onları atmak isterken vazgeçip geri aşağı iniyor.

Ama annesinin hayali yine kendisiyle konuşuyor ve ona o elbiselerden kurtulmasını söylüyor. Han ile Ceylan, barışıyor. Safiye, elbiseleri tekrar atmak için yukarı kata çıkıyor. Köpek evden kaçıp oradaki çöpleri karıştırıyor. Safiye, tekrar oraya gittiğinde çöplerin açıldığını görünce tekrar annesinin döndüğünü düşünüyor.

Onu ararken köpeği görüp dengesini kaybedip çöplerin içine düşüyor. Oradan çıkmak için Safiye, yardım için bağırıyor. Onun sesini duyan tüm apartman Safiye’yi çöp dairede görüyor.

Masumlar Apartmanı 67. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Safiye Annesinin Kıyafetlerinden Kurtuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler