Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sanem İle Bora'nın...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sanem İle Bora’nın Evlendiği Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, Sanem ve Güneş, kendilerine geldiğinde Yalın’ın ortada olmadığını anlıyor. Azra, Efe’nin kendisine neden yardım ettiğini anlıyor. Ondan hesap sormaya gittiğinde onunla konuşunca rahatlıyor. Çolpan, herkesi bir araya toplayıp Erman’la evlenme kararını açıklıyor. O sırada Çolpan, torunun yanında bir evlenme cüzdanı görüyor. Sanem ile Bora’nın evlendiği ortaya çıkıyor.

Salı Dizileri 2022

Sanem İle Bora’nın Evlendiği Ortaya Çıkıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sanem ile Bora, uyandıklarında evlendiklerini ve Güneş’nin de kolunun kırık olduğunu öğreniyor. Yalın’ın da ortada olmamasıyla işler iyice karışıyor. Onlar kendilerine gelmeden Çolpan Sanem’i arıyor.  Sanem, annesiyle yaptığı konuşmadan sonra, kendilerinin Trabzon’da, Çolpan Su’nun da yanında olduklarını öğreniyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Güneş, hem kocasının nerede olduğunu hem de, kızının nerede olduğunu bilemezken, otel odasında Çolpan Su’yu buluyor. Ama Yalın yoktur. Eve dönmek için arabalarına bindikleri zaman bagajdan Dilara çıkıyor. Dilara, bir gün önce neler yaşadıklarını onlara anlatmak için geri otele götürüyor.

Otel görevlileri onlara garip davranıyor. Sanem ile Bora, o gece neler yaşandığını kameralardan izliyor. Sanem, evlenmeden önce çiçek istiyor. Güneş, başka bir gelinden çiçek alırken kolunu kırıyor. Dilara, o gece neler olduğunu onlara bir bir anlatıyor. Altınları aldığını itiraf eden Dilara, onların elinden zor kurtuluyor.

Çolpan ile Erman, evlilik kararlarını açıklamak için aileyi bir araya getiren bir yemek düzenliyor. Azra, Yıldırım öldükten sonra Efe’nin kendisini o durumdan kurtarmak için annesiyle iş birliği yaptığını öğreniyor. Onunla konuşmaya gidiyor ve Efe, onun tüm pişmanlıklarını, yapmak istediklerini itiraf etmesini sağlıyor.

Azra, büyük bir rahatlıkla davasına odaklanıyor. Aslında Aziz, karısını aldatmıştır. Ekrem onun için Aziz’le defalarca kez tartıştığı ortaya çıkıyor. Bunu öğrenen Efe, ikiliyi bir araya getiriyor. Onlardan bu itirafı yapmalarını istiyor. Nagehan, kocasının kendisini aldattığını öğreniyor. Her iki tarafın avukatı, kararı onlara bırakıyor.

Çolpan ile Erman’ın tüm aileyi toplayıp evlilik açıklaması yaptığı yemekte, Sanem ile Bora son anda yetişiyor. Gereken kutlamalardan sonra Çolpan, torununun çantasında bir evlenme cüzdanı görüyor. Sanem ile Bora, bunu saklamaya çalışsa da Çolpan, o evlenme cüzdanını açıyor. İkilinin evlenmesine, Çolpan karşı çıkacak mı?

Evlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra İle Efe Arasında Neler Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler