Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Yeni Hayatı İçin Planlar...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Yeni Hayatı İçin Planlar Yapıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 18. yeni bölümüyle 22 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Komiser Uğur’u bulup eve getirir. Asiye ile Nergis, onları görünce saklanır. Ortalık karışır. Cemal ile Mahir, birbirlerine girer. Mahir ona, çocuğunun doğduğu gün onları terk ettiğini Cemal’in yüzüne vurur. Zahide, onların konuşmalarını duyup şok olur. Kaderimin Oyunu 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemal, yeni hayatı için planlar yapıyor.

Cuma Dizileri 2022

Cemal Yeni Hayatı İçin Planlar Yapıyor!

Kaderimin Oyunu 18. bölüm 2. fragmanında; Cemal, artık Helin’den boşanmaya ve yeni bir hayat kurmaya karar veriyor. Mahir, Cemal’e karşı düşmanlık beslemeye başlıyor. Ortalık iyice karışıyor. Kimin ne yapacağı belli olmayacağı bir durum yaşanıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 18. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Meral, Zahide’nin aşağılamalarına dayanamayıp en güzel kıyafetini giyip konağa gider. Zahide, yine onu aşağılayıp o pahalı elbiseleri nasıl aldığını, kredi mi çektiğini sorar. Oda, Raci’nin kendisine hediye ettiğini söyler. Meral, sonra bırakıp gider. İçeri girdiklerinde İlayda ile Necmi’nin evlendiklerini öğrenir. Zahide, tüm bu olanların sorumlusu olarak Asiye’yi görüp onu suçlar.

Ortalık karışıyor. Harun, herkesi susturup torununun sevdiğini söyleyip bu evliliği kabullenir. Necmi, eve yerleşir. Ertesi gün şirkete gidip Mahir’i tehdit ederek kendisine iş ister. Harun’un da iznini alarak Necmi işe müdür olarak başlar. Raci, her başı sıkıştığında soluğu Meral’in yanında alır. Meral onu, konuşmalarıyla rahatlatır.

Helin, Asiye’nin odasında Cemal’i görür. Onların aralarında bir şey olduğunu zanneder. Nedret, kızıyla konuştuktan sonra Cemal’in yanına gider ve Helin’e, Harun’un hastalığını konuştuklarını söylemesini ister. Cemal, Helin’e babasının kanser olduğunu ve Asiye’yle onu konuştuğunu o gelincede panikleyip kapının arkasına saklandığını söyler.

Helin ona inanır. Ancak yinede Zuhal’e anlatır. Mahir Zuhal’e, arada Asiye olmasa bile onunla olamayacağını söyleyip Asiye’den uzak durmasını ister. Cemal ile Asiye, konuşur. Asiye ona, artık bundan sonra arkadaş olacaklarını söyler. Zuhal, onları sarılmış bir vaziyette görür.

Cemal’in telefonunu unuttuğunu görüp onun telefonundan Asiye’ye, kendilerini birinin bildiğini, buluşmak istediğini yazar. Mahir’e de, onların aralarında bir şey olduğunu ve buluşacaklarını söyler. Mahir, inanmasa da gidip orada bekler. Asiye’nin oraya gelmediğini görünce rahatlar ve ona çiçek alıp gider.

Sonra çiçekle Asiye’nin fotoğrafını çekmek ister. Fotoğraf çekerken Asiye’nin telefonuna Cemal’in mesaj gönderdiğini görür.

Kaderimin Oyunu 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir’den Sonra Zahide’de Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler