Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir'den Sonra Zahide'de Gerçekleri Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir’den Sonra Zahide’de Gerçekleri Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İlayda ile Necmi’nin evlendiklerini duyunca Zahide, Asiye’yi suçluyor. Helin, Asiye’nin odasında Cemal’i görüyor. Nedret, duruma müdahale edip Cemal’den Helin’e, Harun’u hastalığını konuştuklarını söylemesini istiyor. Zuhal, Cemal ile Asiye’yi görüyor. Cemal’in telefonundan Asiye’ye mesaj yazıyor. Mahir’e de onların aralarında bir şey olduğunu söyleyip buluşacaklarını söylüyor. Mahir, bekliyor ama Asiye’nin oraya gitmediğini görünce rahatlıyor. Ancak, Cemal’den gelen mesajla dağılıyor. Kaderimin Oyunu 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir’den sonra Zahide’de gerçekleri öğreniyor.

Cuma Dizileri 2022

Mahir’den Sonra Zahide’de Gerçekleri Öğreniyor!

Kaderimin Oyunu 18. bölüm 1. fragmanında; Komiser Uğur’u bulup eve getiriyor. Asiye ile Nergis, onları görünce saklanıyor. Ortalık karışıyor. Cemal ile Mahir, birbirlerine giriyor. Mahir ona, çocuğunun doğduğu gün onları terk ettiğini Cemal’in yüzüne vuruyor. Zahide, onların konuşmalarını duyup şok oluyor.

İşte Kaderimin Oyunu 18. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Meral, Zahide’nin aşağılamalarına dayanamayıp en güzel kıyafetini giyip konağa gidiyor. Zahide, yine onu aşağılayıp o pahalı elbiseleri nasıl aldığını, kredi mi çektiğini soruyor. Oda, Raci’nin kendisine hediye ettiğini söylüyor. Meral, sonra bırakıp gidiyor. İçeri girdiklerinde İlayda ile Necmi’nin evlendiklerini öğreniyor. Zahide, tüm bu olanların sorumlusu olarak Asiye’yi görüp onu suçluyor.

Ortalık karışıyor. Harun, herkesi susturup torununun sevdiğini söyleyip bu evliliği kabulleniyor. Necmi, eve yerleşiyor. Ertesi gün şirkete gidip Mahir’i tehdit ederek kendisine iş istiyor. Harun’un da iznini alarak Necmi işe müdür olarak başlıyor. Raci, her başı sıkıştığında soluğu Meral’in yanında alıyor. Meral onu, konuşmalarıyla rahatlatıyor.

Helin, Asiye’nin odasında Cemal’i görüyor. Onların aralarında bir şey olduğunu zannediyor. Nedret, kızıyla konuştuktan sonra Cemal’in yanına gidiyor ve Helin’e, Harun’un hastalığını konuştuklarını söylemesini istiyor. Cemal, Helin’e babasının kanser olduğunu ve Asiye’yle onu konuştuğunu o gelincede panikleyip kapının arkasına saklandığını söylüyor.

Helin ona inanıyor. Ancak yinede Zuhal’e anlatıyor. Mahir Zuhal’e, arada Asiye olmasa bile onunla olamayacağını söyleyip Asiye’den uzak durmasını istiyor. Cemal ile Asiye, konuşuyor. Asiye ona, artık bundan sonra arkadaş olacaklarını söylüyor. Zuhal, onları sarılmış bir vaziyette görüyor.

Cemal’in telefonunu unuttuğunu görüp onun telefonundan Asiye’ye, kendilerini birinin bildiğini, buluşmak istediğini yazıyor. Mahir’e de, onların aralarında bir şey olduğunu ve buluşacaklarını söylüyor. Mahir, inanmasa da gidip orada bekliyor. Asiye’nin oraya gelmediğini görünce rahatlıyor ve ona çiçek alıp gidiyor.

Sonra çiçekle Asiye’nin fotoğrafını çekmek istiyor. Fotoğraf çekerken Asiye’nin telefonuna Cemal’in mesaj gönderdiğini görüyor.

Kaderimin Oyunu 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Raci İle Meral Sevgili Mi Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler