Ana SayfaDizilerAziz 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Öğrendiklerinden Sonra Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Aziz 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Öğrendiklerinden Sonra Ne Yapacak?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adem, Dilruba’yı boğmak üzereyken oradan geçenler onu kurtarıp Galip’in evine getiriyor. Onlar Dilruba’yı barıştırmak isteyince Aziz onu evine götürüyor. Bu arada Piere, sürekli Efnan’ı tehdit edip onu yanına çağırıyor. Adem, hisselerini Piere’e satmak istediğini duyan Dilruba onu öldürmek istiyor. Piere ise, yaptığı resmi gösterip Efnan’ın o gece kendisine modellik ettiğini anlatıyor. Aziz, öğrendiklerinden sonra ne yapacak?

Cuma Dizileri 2022

Aziz Öğrendiklerinden Sonra Ne Yapacak?

Aziz dizisinin 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aziz, Adem’in aldığı halı dokuma makinesini istemiyor. Ahaliye, şehrin kültürünü yok etmektense kendi emeğini yok edeceğini söylüyor. Makineyi, oradakiler kırmaya çalışıyor. Piere ise, olanları gülerek izliyor. Efnan, koşarak geliyor ve Adem’e Dilruba’nın hamile olduğunu söylüyor. Adem, Dilruba’nın yanına gidiyor ve bebeğin kendisinden olup olmadığını soruyor.

AZİZ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ondan olmasaydı o zehri içmeyeceğini söyleyen Dilruba’yı Adem boğazlıyor. Oradan geçen insanlar Adem’in elinden Dilruba’yı kurtarıyor ve götürüp onu Galip’in evine teslim ediyorlar. Piere, Efnan’a seslenip ona yüzüklerinin kendisinde olduğunu söylüyor. Aziz, Efnan’a ne olduğunu soruyor.

Efnan anlatmadan Piere, onun yaralı olduğu gün Efnan’ın yanına gelip fevri davrandığını, kendisinin de onu nezarette misafir ettiği yalanını söylüyor. Yüzükleri vermek için Efnan’ı evine davet ettiğini ama onun gelmediğini söylüyor. Aziz Efnan’a, iyi ki oraya gitmediğini yokla ilişkilerinin biteceğini söylüyor.

Galip, Dilruba’nın hamile olduğunu öğreniyor. Hemen ebe kadını çağırıp ona, o bebeği kurtarması için elinden geleni yapmasını, o bebek kurtulursa onu ihya edeceğini söylüyor. Bebek düşmüyor. Efnan Aziz’e, o gece Dilruba’nın yanında kalmasını Adem’in ona kötü bir şey yapabileceğini söylüyor. Aziz, o gece orada kalıyor.

Efnan, çiftliğe dönerken Piere’in adamları önüne geçip onu zorla Piere’in yanına götürüyor. Piere ondan, akşam evine gelmesini eğer gelmezse Aziz’e her şeyi anlatacağını söylüyor. Eve de bir halı dokuma tezgahı hazırlatıp Efnan’a halı dokutmak istiyor. Dilruba, Aziz’den kendisini götürmesini yoksa Adem’le barıştırmaya çalışacaklarını söylüyor.

Aziz, erkenden Dilruba’yı evine götürüyor. Bunu duyan Adem deliye dönüyor. Efnan, Dilruba’nın ebeyle konuşmalarına şahit oluyor ve onun bebeğini düşürmediğini duyuyor. Dilruba, Aziz’e bebeğin düştüğünü söylüyor. Efnan Dilruba’ya bu gerçeği bildiğini Aziz’e anlatacağını söylüyor.

Dilruba’da, evlendiği geceyi Piere’in evinde geçirdiğini bildiğini söyleyip ondan sırrını saklamasını istiyor. Adem, Aziz’e eğer Dilruba’yı getirmezse hisselerini Piere’e satacağını yazan bir mektup gönderiyor. Dilruba, gidip Adem’e silah çekiyor. Aziz, ona engel oluyor. Atölyeyi girdiğinde Piere’i orada buluyor. Piere, Efnan’ın resmini gösterip onun kendisine modellik yaptığını söylüyor.

Aziz 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dilruba Efnan’ı Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler