Ana SayfaDizilerYargı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eren Ceylin'i Cinayet Şüphesiyle Tutukluyor!

İlgili Postlar

Yargı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eren Ceylin’i Cinayet Şüphesiyle Tutukluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 30. yeni bölümüyle 24 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin, gittiği yerde Çınar’ı bulunca hemen polise haber verir. Çınar ile Metin, sorguya alınır. Ceylin de ifade verir. Ancak, kendisini oraya Yekta’nın götürdüğünü söylemez. Söylese, her şeyin Engin’in planı olduğu ortaya çıkacakken susar. Ceylin, Ilgaz’ı eve götürür ve ailesi ile kendi arasında bir seçim yapmasını ister. Altı ay sonra Eren, Ceylin’i elinde kanlı bıçakla yakalar. Ceylin, cinayet mi işliyor? Yargı 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Eren, Ceylin’i cinayet şüphesiyle tutukluyor.

Pazar Dizileri 2022

Eren Ceylin’i Cinayet Şüphesiyle Tutukluyor!

Yargı 30. bölüm 1. fragmanında; Ceylin, Ilgaz’a evin anahtarını uzatıp kendisi ve ailesi arasında bir karar vermesini istiyor. Yekta, Çınar’la konuşup eğer avukatı olursa onu kurtarabileceğini söylüyor. Ceylin, bir cinayet işliyor. Eren de Ceylin’i cinayet şüphesiyle tutukluyor.

İşte Yargı 30. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren’in bağlı olan Çınar’ın iplerini çözmeye çalışırken buluyor. Hemen, polisi arayıp babasının katilini ve ona yardım edenleri ihbar ediyor. Yekta, yanına aldığı gazeteciden tüm anların fotoğraflarını çekmesini istiyor. Polis gelene kadar Pars Ceylin’e, Çınar’ın kayıp olduğunu onu burada bu halde buldukların, zaten, Metin komiserinde teslim olacağını söylüyor.

Ilgaz, tamamen Ceylin’in yaşadıklarına odaklanıyor. Pars, önce Çınar’ı sorguya alıyor. Çınar, her şeyi olduğu gibi anlatıyor ve olay anında silahın patladığını, kendisinin vurulduğunu zannedip bayıldığını söylüyor. Pars, Çınar’ın tek kurşundan bahsederken Zafer’in iki yerinden vurulmuş olmasına aklı takılıyor.

Metin de sorguya alınıyor. O da Zafer’in göğsünde ve karnında yara olduğunu çok dikkat etmediğini, onu oradan alıp bagaja koyduğunu, daha sonrada cesedin kaybolduğunu anlatıyor. Aslında, tüm planı Engin yapmıştır. Serdar’ı tutup Çınar’ı takip ettirmiş, Zafer’e ikinci kurşunu da o sıkmıştır.

Metin’in arabasından da Serdar Zafer’in cesedini alıp ormana arkadaşıyla gömmüştür. Yekta bunu Serdar’dan öğrenip Zafer’in cesedinin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ama Ceylin’in Yekta’dan bahsetmemesiyle olay şimdilik sürüncemede kalıyor. Metin ile Çınar, nöbetçi mahkemeye çıkıyor.

Ilgaz, her ikisininde tutuklu yargılanması için Pars’tan talepte bulunmasını istiyor. Nöbetçi hakim Çınar’ın, tutuklu yargılanmasına karar veriyor. Metin’in ise, tutuksuz yargılanmasına karar veriyor. Ceylin eve gidip annesine durumu anlatıyor. Gül, Ilgaz ve ailesine ateş püskürüyor.

Ceylin, duruşmadan sonra Ilgaz’a evlerine gitmek istediğini söylüyor. Evde Ilgaz’a, kendisi ile ailesi arasında bir tercih yapmasını istiyor. Altı ay sonra Ceylin, üstü başı kan içine evine geliyor. Elini yıkayıp kanlı bıçağı saklamaya çalışırken, Eren kapıya dayanıyor ve kapıyı kırıp içeri girmek zorunda kalıyor. Ceylin, elinde kanlı bıçakla kala kalıyor. Ceylin, cinayet mi işliyor?

Yargı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Cinayet Mi İşliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler