Ana SayfaDizilerBaba 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Emin İlhan'a Nasihat Ediyor!

İlgili Postlar

Baba 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Emin İlhan’a Nasihat Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Servet, abisiyle karasını birbirine düşürüyor. Onlara bundan düşman olacağını söyleyip Ahmet’le başka bir eve yerleşiyor. İpek, Ferit’in gerçek yüzünü görüp onunla çalışmaktan vazgeçiyor. Kadir, Ferit’in yanına gidip ona meydan okuyor. Büşra, İlhan’ı terk ediyor. İlhan ise, Emin’in iznini alana kadar onun kapısından ayrılmıyor. Servet, babasına karşı geliyor. Ferit’in adamları Kadir’in fabrikasını havaya uçuruyor. Baba 11. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Emin, İlhan’a nasihat ediyor.

Salı Dizileri 2022

Emin İlhan’a Nasihat Ediyor!

Baba 11. bölüm 1. ön izlemesinde; İlhan, yine doğruca Emin’in yanına gidiyor. Emin, İlhan’ı yine yanında görünce ona, aile hakkında nasihat da bulunuyor. Bir gün bir çocuğu olursa ve onun kendisine karşı çıktığında beddua etmemesini, o bedduanın dönüp dolaşıp onu bulacağını söylüyor.

İşte Baba 11. bölüm 1. ön izleme…

BABA 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Büşra, İlhan’ın evlenme teklifini tam kabul edeceği sırada babasını görüyor. İlhan’ı bırakıp babasının peşinden koşuyor. Emin, Büşra’ya nasıl böyle bir şey yaptığını ve onun hala evli olduğunu söylüyor. Büşra babasına, Ahmet’le aralarında gerçek bir evlilik olmadığını anlatmaya çalışıyor. Emin, gittikten sonra Büşra, eve de dönemediği için İpek’in yanına gidiyor.

Servet, Yaşar’dan intikamını almak için Uğur’la onun aralarında bir şey olduğunu ima ediyor. Ortalık birbirine giriyor. Yaşar’ın karısıyla arası bozuluyor. Uğur, kendisini anlatamıyor. Yaşar, karısını yemeğe çıkarıp ona kendisini anlatıyor. O ise gelip Uğur’dan özür diliyor. Servet, Ahmet’le birlikte başka bir eve yerleşiyor.

Sabahlara kadar barlarda eğleniyor. İpek, Ferit’in gerçek amacının borcunu almak olmadığını anlıyor ve onunla konuşup artık onunla çalışmayacağını söylüyor. Kadir’i de yemeğe çağırıp durumu ona anlatıyor. Kadir gidip Ferit’e, meydan okuyor. Ona, elinden geleni ardına koymamasını söylüyor.

Büşra, İlhan’la konuşup onunla zaten olamayacağını söylüyor. İlhan ise, Büşra’dan ayrılmak istemiyor. Değiştiğinin önce İlhan’ın inanmasını istiyor ve her gün onun yanına gidiyor. Emin onu kovsa da o yine gidiyor. Onun babalığını görünce gelip babasına karşı hissettiklerini onun yüzüne söyleyip rahatlıyor.

İlhan, Servet’in kendisini inşaattan ittiğini Emin’e söylüyor. Emin, doğruca Servet’i bulup ondan bunun hesabını soruyor. Servet, babasına olan saygısını kaybedip, bundan sonra onun neyi var neyi yoksa alacağını söyleyip gidiyor. Kadir, kimsesiz aileyi onun kaldığı eve yerleştiriyor.

Servet gelip onları kovuyor. İpek’le birlikte o aileyi süt fabrikasına götürüyorlar ve aileye iş ve kalacak yer veriyorlar. Kadir, Ferit’in adamını orada görüyor. Sonra süt fabrikası havaya uçuyor.

Baba 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Servet Babasına Karşı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler