Ana SayfaDizilerSadakatsiz 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Asya İle Ali'ye Ne Yaptı?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Asya İle Ali’ye Ne Yaptı?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 57. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, Asya ile Volkan’ın öpüştüğünü duyunca doğru Onur’un yanına gidiyor. Düşünüp Volkan’a haberi yokmuş gibi davranmaya başlıyor. Volkan, onun kendisine veya Asya’ya bir şey yapmasından korkuyor. Gönül, Volkan’ın yeni aldığı eve Ali’nin üzerine yaptığını öğreniyor. Derin’de bunu öğrenip soluğu Asya’nın yanında alıyor. Volkan, Asya ile Ali’ye ulaşamıyor. Derin, Asya ile Ali’ye ne yaptı?

Çarşamba Dizileri 2022

Derin Asya İle Ali’ye Ne Yaptı?

Sadakatsiz 58. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali ile Asya, tartışırken Derin onları duyuyor. Ağlayarak Onur’un yanına gidiyor. Onur, durumu öğrendikten sonra Derin’e Volkan’dan ayrılmasını söylüyor. O ise, Asya’ya zafer kazandırmak istemediğini, duyduklarını duymamış gibi davranmaya karar veriyor. Onur, Derin’in normal olmadığını anlıyor.

SADAKATSİZ 57. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, babasını arayıp onun annesiyle öpüştüğünü gördüğünü, annesiyle tartışırken konuşmaları Derin’in duyduğunu ve onun annesine bir şey yapmasından korktuğunu söylüyor. Volkan, Asya’yı arayıp durumu ona anlatıyor. Asya, Volkan’a asıl onun dikkatli olmasın Derin’in ona bir zarar verebileceğini söylüyor.

Gönül, kızının yüklü bir miktar kendi hesabından para çektiğini öğreniyor. Araştırdıktan sonra ev aldıklarını öğreniyor. Volkan, evi kendi üzerine yaptığını söylüyor. Gönül, Volkan’ın üzerine ne varsa araştırıyor ve üzerinde hiçbir şey görünmediğini öğreniyor. Evi satan kadını arayıp evin tapusunun Ali’nin üzerine yapıldığını öğreniyor.

Hemen Selçuk’un yanına gidiyor. Ama onu orada bulamıyor. Selçuk, Ceren’in yanına gidip ona, yaptıkları oyunlarını bildiğini, kendisinin Nil’den ayrılsa bile onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Ceren, duyduklarından sonra fenalaşıp yere yığılıyor. Volkan, Derya’nın kardeşinin kocasının öldüğünü öğrenip Derin’le hastaneye gidiyor.

Orada Asya, Derin’i kışkırtıyor. Derin, Asya’nın üzerine yürüyüp onu boğazlıyor. Bu durumu herkes görüyor. Ceren, bebeğini kaybetme tehlikesi yaşıyor. Bunu öğrenen Selçuk, ona ağır konuştuğu için pişman oluyor ve gidip ondan özür diliyor. Cavidan, yeni evi Volkan’ın oğlu Ali’nin üzerine yaptığını öğreniyor ve hemen Derin’i arıyor.

Derin, duyduklarından sonra doğruca Asya’nın yanına gidiyor. Asya ile Ali’yi arabada yakalıyor. Ona, arabadan inmesini istiyor. Ali, Derin’in yapacaklarından korkup annesine arabadan inmemesini istiyor. Gönül, kızının kötü bir şey yapacağını anlayıp Volkan’ı arayıp Derin’in ev olayını öğrendiğini hemen onu bulmasını istiyor.

Volkan, Asya’nın evine gidiyor. Ama kimseyi bulamıyor. Arabasının yanında Asya’nın yere düşmüş telefonunu buluyor. Onların hayatından endişelenmeye başlıyor.

Sadakatsiz 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Volkan’ı Öldürmeyi Mi Düşünüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler