Ana SayfaDizilerOğlum 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan Tuğrul'u Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Oğlum 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan Tuğrul’u Öldürecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuğrul, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıyor. Sedat, Tuğrul’u sıkıştırınca onun Kaan’ı o gün gördüğünü öğreniyor. İkinci gün Tuğrul, köpek gömdüğünü söylediği yeri buluyor. Gerçekten oradan köpek ölüsü çıkıyor. Tuğrul, delil yetersizliğinden serbest bırakılıyor. Bulut, İrfan’a yeğeninin değil babasının katil olduğunu söylüyor. İrfan, Tuğrul’u kaçırıp ona silahını doğrultuyor. İrfan, Tuğrul’u öldürecek mi?

Çarşamba Dizileri 2022

İrfan Tuğrul’u Öldürecek Mi?

Oğlum dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tuğrul gözaltına alınıyor. Zeynep, kocasının cinayet işleyip oğlunun üzerine atmaya çalıştığını düşünüyor. Ama Efe, babasının öyle bir şey yaptığını düşünmüyor. Bulut, Sedef’in ailesine gerçekleri itiraf ediyor. Bu itiraftan sonra Sedef onunla görüşmüyor. Hatta, oralardan gitmeyi düşünüyor.

OĞLUM 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat komiser Tuğrul’u sorguya alıyor. Tuğrul, cinayet işlemediğini yineliyor. O gün telefon sinyallerinden orada olduğunun kanıtlandığını duyunca hemen avukatını istiyor. O gün Kaan’ı da orada görmediği için yemin ediyor. En sonunda orada olduğunu, yolda bir köpeğe çarptığını ve köpeği yolda bırakmak istemediğini, bagaja koyup ormana götürüp gömdüğünü söylüyor.

Sedat bunu inanmasa da, bagajda bulunan kan lekesini tahlile gönderiyor. Ertesi gün Tuğrul’u olay yerine götürüyor. Tuğrul’un gösterdiği yerlerde bir şey çıkmıyor. Demet, Efe’nin babasını korumaya çalıştığını düşünüp onunla konuşuyor. Ona, babası ona bir sır verse ne yapacağını soruyor.

Efe, Demet’in ne anlamak istediğini anlıyor ve babasının kötü bir şey yaptığını anladığı anda o sırrı saklamayacağını söylüyor. Bulut, Sedef’ten ayrı kalmaya dayanamıyor. Sarhoş olup kapısına dayanıyor ve onunla konuşmak istiyor. Ama Sedef onunla konuşmuyor. Sedat komiser, Zeynep’ten Tuğrul’un cinayet şüphesiyle gözaltına alındığından kimseye bahsetmemesini istiyor.

O ise, annesi ve Bulut’la bu durumu paylaşıyor. Sedat Tuğrul’u, tekrar emniyete götürüyor. Ertesi gün Tuğrul’un gösterdiği yerde gerçekten bir köpek ölüsü çıkıyor. Bulut İrfan’a, yeğeninin katil olmadığını katilin babası olduğunu söylüyor. Tuğrul, ondan intikam almak için eski patronundan yardım istiyor ve bir silah ediniyor.

Savcı, delil yetersizliğinden Tuğrul’u serbest bırakıyor. Bu arada Zeynep, oğlunu da alıp oralardan taşınmayı düşünüyor. Işık, Tuğrul’u arayıp ondan yanına gelmesini istiyor. İrfan Tuğrul’u bulup onu kaçırıyor. Bir yere götürüp elini ayağını bağlıyor. Tuğrul ona, kendisinin oğluna bir şey yapmadığını anlatmaya çalışıyor. İrfan ise, silahını Tuğrul’a doğru doğrultuyor.

Oğlum 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tuğrul’un Ormana Ne Gömdüğü Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler