Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Hayri İle Nalan'ın Fotoğrafını...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Hayri İle Nalan’ın Fotoğrafını Görüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 40. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri, Nalan’a kendisine kızıp kızmadığını sorarken kolunu tutar. Cana, onların fotoğraflarını çektirip Feride’ye gösterir. Feride, öfkeyle eve gelir ve Nalan’ın korsesini yeniden çıkartır. O korse çıkalı Nalan’ın yalan söylemeye başladığını düşünür. Muzo, Selen’i Pera’nın atölyesinden kovar. Hayri, Feride’nin Nalan’a zulüm yaptığını anlar ve onu kurtarmak için yemin eder. Camdaki Kız 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sedat, Hayri ile Nalan’ın fotoğrafını görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sedat Hayri İle Nalan’ın Fotoğrafını Görüyor!

Camdaki Kız 40. bölüm 2. fragmanında; Hayri, Cana’nın sevdiği tatlıyı alıp gizlice ona veriyor. Feride, Rafet’le konuşup ondan Sedat’ı eski işine almasını, Nalan’la da birlikte çalışmalarını istediğini söylüyor. Cana, Sedat’a kızıp elindeki fotoğrafı ona gönderiyor. Sedat, Nalan ile Hayri’nin birlikte çekilmiş fotoğrafını görüyor. Bunu öğrendikten sonra Sedat ne yapacak?

İşte Camdaki Kız 40. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Billur’un gönlünü almak için onun yanına gider. Yolda, arabada Hayri’nin cüzdanını bulur. İçini açtığında kendisinin fotoğrafını görür. Gidip Billur’dan özür diler ve onun haklı olabileceğini söyler. Hayri’nin kendisine aşık olduğundan artık emin olan Nalan, eve döndüğünde ona bir şey belli etmemek için eli ayağına dolanır.

Feride, camdan onları izler. Hemen odaya gizlenir ve Nalan’ın Billur’la yaptığı konuşmayı duyar. Hemen kızının yanına gidip kiminle karşılaştığını ve neyi belli etmediğin sorar. Oda hemen lafı geçiştirir. Feride, Nalan’ın çantasını boşaltıp onun ne sakladığını bulmaya çalışır.

Nalan, cüzdanı saklamayı başarır. Annesi gittikten sonra Hayri’nin cüzdanını aşağıya bırakır. Feride, Nalan’ın cüzdanı bıraktığını görüp içine bakar. İçinde fotoğrafı göremez. Tako, Hayri’ye cüzdanını verir ve cüzdanı Feride’nın bulduğunu söyler. Hayri, cüzdanın içinde fotoğrafı bulamayınca Feride’nin görüş aldığını düşünmeye başlar.

Feride, kapıdaki manolya ağacını görür. Tako’yu çağırıp o manolya ağacını kimin diktiğini sorar. Oda Hayri olduğunu söyleyince onu yanına çağırır. Hayri, korkarak Feride’nin yanına gider. Feride, onun şoför kızının da onun patronu olduğunu unutmamasını, eğer unutursa onun canına okuyacağını söyler.

Nalan, Sedat’la birlikte vakit geçirip Hayri’yi aklından çıkartmak ister. Sedat, Nalan’daki bu değişime çok şaşırır. O gün Cana, onu dışarı çağırsa da onun yanına gitmez. Karısıyla birlikte olur. Pera, Muzo’ya ondan hoşlandığını itiraf eder. Muzo’da, onu ret eder. Nalan’la konuştuktan sonra Muzo fikrini değiştirir ve Pera’yla denemeye karar verir.

Selen, Pera’nın Muzo’yu bir şekilde üzeceğini düşünüp onunla konuşmaya gider. Onun konuşmalarını Muzo duyup Selen’i uyarır. Nalan, gece yarısı annesinin Manolya ağacını Hafize’yle birlikte söktüğünü görür. Sabaha kadar uyuyamayıp üzülür. Sabah kalkıp Hayri’yle sahile gider. Yolda ona cüzdanından aldığı fotoğrafı verir. Hayri Nalan’a, eğer dinlerse ona her şeyi anlatabileceğini söyler.

Camdaki Kız 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan’ı Kurtarmak İçin Yemin Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler