Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çolpan Azra'ya Efe...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çolpan Azra’ya Efe Hakkında Ne Anlatacak?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 28. yeni bölümüyle 19 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bora ile Sanem, yeni bir iş alır. Düğün organizasyonu çetesini çökertmek için ikili, evlenecekmiş gibi davranır. Dilara’nın oyununu bozarlar. Ancak o gece fena dağıtıyorlar. Sabah kalktıklarında ise Bora ile Sanem evlendiğini ve Yalın’ın da ortalarda olmadığını anlarlar. O Gece Yalın’a ne oldu? Evlilik Hakkında Her Şey 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çolpan, Azra’ya Efe hakkında ne anlatacak?

Salı Dizileri 2022

Çolpan Azra’ya Efe Hakkında Ne Anlatacak?

Evlilik Hakkında Her Şey 28. bölüm 1. fragmanında; Bora, Sanem ve Güneş, bir önceki gece neler olduğunu hatırlayamıyor. Güneş, Yalın için endişelenmeye başlıyor. Yalın ise, arabanın bagajından çıkıyor. Çolpan, Azra’dan Efe’ye karşı daha anlayışlı davranması gerektiğini söylüyor. Azra, annesine nedenini soruyor. Çolpan, kızına Efe hakkında bilmesi gereken şeyler olduğunu söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 28. bölüm 1. fragmanı…

 

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğünden sonra organizasyon işi yapan Dilara tarafından şantaj yapılarak tüm altınlarını kaptıran damat Bora’yı bulur. Ona, şantaj edildiği fotoğrafı gösterip yardım ister. Bora ile Sanem, evleneceklerini söyleyip Dilara’dan düğün organizasyonu için yardım ister.

Dilara, tüm organizasyonu yapar. Çolpan, Sanem’in bir şeyler karıştırdığını anlar ve Yalın’dan onu takip etmesini ister. Yalın, Sanem’in gizlice evleneceğini öğrenip Güneş’i yanına çağırır. Efe’nin kızının ölümüne neden olan kazada komaya giren Aziz, 5 yıl aradan sonra uyanır.

Uyanır uyanmaz karısını görmek için hastaneden çıkıp eve gider. Eve gittiğinde ise Nagehan’ın bir kızı olduğunu görür. Önce kızın kendisinden olduğunu zanneder. Sonra karısının en yakın arkadaşı Ekrem’le evlendiğini öğrenir. Nagehan, Ekrem’le anlaştığı gibi hemen ondan boşanmak ister.

Efe, Ekrem’in avukatlığını üstlenir. Çolpan’da Nagehan’ın avukatlığını üstlenir. Efe, kaza günü Aziz’in arabasına Ekrem’in sabote ettiğini ve o ölünce önceden beri aşık olduğu Nagehan’la birlikte olmak istediğini zanneder. Tüm oklarda bunu gösterirken Aziz, o gece çok yorgun olduğunu, hatta Ekrem’in yorgun şekilde araba kullanmasını istemediğini, kaza sırasında uyumuş olduğunu hatırlar.

Öte yandan Dilara, Sanem’i gelinlik seçimine gönderir. Balayı süitinde Bora’ya bekarlığa veda partisi yapmak için plan yapar. Bunu öğrenen Bora, Sanem’e mesaj yazar. Onu gelip kurtarmasını ister. Dilara gelir ve Bora’ya içine ilaç koyduğu şerbetten içirmeye çalışır.

Bu arada Erman, Çolpan’a evlenme teklif etmek için büyük bir sürpriz hazırlar. Çolpan, davaya gireceğini zannedip Erman’dan evlenme teklifi alır. Sanem sonradan aramaları görüp baskın yapar. Dilara, her şeyi itiraf ediyor. Oda da kamera olduğunu, o görüntülerle şantaj yaptığını söyler.

İkili Dilara’dan müşterilerinin altınlarını alır. Daha sonra odadaki şerbetten içip kendilerini kaybederler. Sabah uyandıklarında ise Bora ile Sanem, evlendiğini görür. Güneş’in ise kolu kırılmıştır. Alçının üzerinde ise ‘Yalın’ı ara’ yazar. Efe, Ekrem’le buluşur ve onun yüzünden kızının öldüğünü söyleyip onu balkondan aşağı itmeye çalışır. Azra gelip Efe’ye, durumu yanlış anladığını Aziz’in kazada uyuduğunu hatırladığını söyler.

Evlilik Hakkında Her Şey 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? O Gece Yalın’a Ne Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler