Ana SayfaDizilerMahkum 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Yadigar'ın Efkan'ın Adamı Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Yadigar’ın Efkan’ın Adamı Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, oracıkta ölüyor. Cinayeti soruşturmak için Derya, görevlendiriliyor. Fırat, Derya’yla beraber hareket edip cinayeti çözmekte ona yardım ediyor. Eğer çözemezse teslim olacağına dair ona söz veriyor. Ali ve Nazan’la ölü bulunuyor. Derya, Sasha’yı Ali’yi öldürme suçundan tutuklayacağı sırada Efkan, ona yardım ediyor. Fırat, Derya’ya teslim olup arabaya binerken, Efkan’ın arabasında Yadigar’ı görüyor. Fırat, Yadigar’ın Efkan’ın adamı olduğunu anlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Yadigar’ın Efkan’ın Adamı Olduğunu Anlıyor!

Mahkum dizisinin 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, son nefesini vermeden önce Fırat’a onu sevdiğini söylüyor. Olay yerine polisler geliyor. Fırat, arkadaşı olan komiser Derya’nın arabasına gizlice binip, cinayeti kimin işlediğini bildiğini, olayı çözeceğini söylüyor. Derya, eğer çözemezse onu tutuklayacağını söylüyor. Fırat’da kabul ediyor.

MAHKUM 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mücait, Rafi’nin emriyle Cemre’yi öldürüyor. Fırat Derya’ya, Cemre’yi Barış’ın öldürdüğünü söylüyor. Onun telefonunu gösterip en son onunla görüştüğünü kanıtlıyor. O gün Efkan, Sasha’yı kaçırıyor. Barış, Sasha’nın ortalarda olmasından endişeleniyor. Cemre’yi onun öldürdüğünü zannediyor.

Derya, Nazan’ı sorguya alıyor. Nazan, Zait’in dediği gibi ifadesinde onun adını vermiyor. Cemre’nin gerçekten yeğeniymiş gibi konuşuyor. Başına ne geldiyse Fırat’ın yüzünden olduğunu söylüyor. Bir görgü tanığı çıkıyor. Robot resim Ali’yi işaret ediyor. Derya ile Fırat, Ali’nin yerini bulup gittiklerinde onu asılı olarak buluyor.

Ama Ali’nin, önce öldürülüp sonra asıldığı ortaya çıkıyor. Ertesi gün Nazan’da evinde öldürülmüş olarak bulunuyor. Zait, Efkan’la buluşup ona kızını onun öldürüp öldürmediğini soruyor. O da, kendisinin öldürmediğini söylüyor. Adamlarının öldürüp öldürmeyeceğini sorduğunda, adamlarının da kendisinden habersiz böyle bir şey yapamayacağını söylüyor.

Nazan’ın evinde polis inceleme yaparken onun bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Fırat, olay yerinde Sasha’nın arabasını tanıyor. Arabanın içine girip torpido da bir kanlı bıçak buluyor. Bıçağı hemen Derya’ya veriyor. Efkan, Sasha’dan kendisine hizmet etmesini istedikten sonra onu serbest bırakıyor.

Barış ile Sasha, bıçağı almak için arabaya gittiklerinde Fırat’ın bıçağı aldığını görüyor. Bıçağın üzerinden Ali’nin kanı bulunuyor. Derya ile Fırat, Sasha’nın evine gidiyor. Derya, kaçmak üzere olan Sasha’yı tutuklamak üzereyken Efkan, onun o saatlerde yanında olduğuna dair ifade veriyor.

İfadesinde, elinde bunu ispatlayacak görüntülerinde olduğunu söylüyor. Fırat, Derya’ya teslim oluyor. Tam arabaya binecekken Efkan’ın arabasında Yadigar’ı görüyor. Efkan Yadigar’dan, Fırat’ın hapse girdikten sonra, onun arkadaşlarını ortadan kaldırmasını istiyor.

Mahkum 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sasha Efkan’ın Eline Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler