Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan Züleyha'yı Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 133. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha’nın çalışanları ona siper oluyor. Çolak ağa çiftlikten ayrılıyor. Züleyha, Betül’ü kapatıldığı yerden kurtarıyor. Abdulkadir, Betül ile annesini küçük konaktan çıkartıyor. Züleyha, onlara müştemilatı veriyor. Çolak ağa, Züleyha’ya ölüm tuzağı kuruyor. Durumu son anda öğrenen Hakan, Züleyha’yı kurtarmak için yola çıkıyor. Hakan, Züleyha’yı kurtarabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2022

Hakan Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 134. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çolak ağa, Züleyha’ya silahını doğrulttuğu sırada çiftlik çalışanları hanım ağalarına siper oluyor. Çolak ağa, çiftliği terk etmek zoruna kalıyor. Züleyha, Betül’ün çolak ağanın evinde kapalı tutulduğunu onun adamından öğreniyor. Yanına adamlarını alıp çolak ağanın evine baskın yapıyor. Betül’ü kapatıldığı yerden kurtarıp çiftliğe getiriyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 133. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, hastaneden çıkıyor ve artık Züleyha’ya açılıp ona evlenme teklif etmeye karar veriyor. Hakan, bir kaç günlüğüne şehir dışına gidiyor. Bu arada Lütfiye, çolak ağanın yasak barakasının yıkması için bir kaç kez resmi evrak gönderiyor. Çolak ağa ise, aldırmadan yırtıp atıyor.

Lütfiye, belediye çalışanlarıyla gidip çolak ağanın barakasını yıktırıyor. Çolak ağa, Lütfiye’ye silah çekiyor. Ama Jandarma onu durduruyor. Çolak ağa, ertesi gün yıkılan barakanın yerine yenisini yaptırıyor. Betül’ü, Züleyha’nın aldığını öğrenen çolak ağa, onun yerini Vahap’ın söylediğinden şüpheleniyor.

Vahap, onun yanından canını zor kurtarıp abisinin yanına gidiyor. Abdulkadir, küçük konağın sahibi olduğu için Vahap’ı gönderip Betül ile Şermin’i kapı dışarı ettiriyor. Betül ile Şermin, kapının önünde kala kalıyorlar. Züleyha, onların bir fırsatını bulur bulmaz kendisine düşmanlık edeceğini bildiği halde yine onlara yardım ediyor.

Onlara müştemilatı veriyor. Betül, orada kalmak istemiyor. Ama başka çaresinin de olmadığını biliyor. Fikret, teşekkür etmek için Züleyha’yı yemeğe çıkarıyor. Yemekte Züleyha’ya teşekkür ettikten sonra ona evlenme teklif etmeye hazırlanırken Hakan içeri giriyor. Züleyha, Hakan’ın yurt dışından onun ameliyatı için doktor getirdiğini söylüyor.

Daha sonra Hakan’la nikah günü aldıklarını açıklıyor. Fikret, bu duruma çok üzülüyor. Çolak ağa, Züleyha’ya ölüm tuzağı kuruyor. Birini tutup hamile karısının yolda kaldığını söyletip ondan yardım istetiyor. Çolak ağanın adamı durumu öğrenir öğrenmez Hakan’ı bulup Züleyha’ya kurulan tuzağı ona anlatıyor.

Hakan hemen yola çıkıyor. Atlarla giden Züleyha ve doktor, tuzak kurulan asma köprüye geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 133. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Aldığı Haberle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler