Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 133. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Aldığı Haberle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 133. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Aldığı Haberle Yıkılıyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 133. yeni bölümüyle 21 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Fikret büyük bir kaza geçirir. Ameliyatını sadece dünyaca ünlü bir cerrahın yapabileceğini öğrenen Hakan, gidip doktoru bulup getirir. Fikret’in ameliyatı başarılı geçer. Hakan’ın bu yaptığı sayesinde Züleyha onu affeder. Çolak ağa, Betül’ün kendisini zehirleyeceğini öğrenip sahte bir nikah yapar. Sonra onu bir yere kapatır. Şermin’in, gazetelere röportaj verdiğini öğrenen Çolak ağa onu vurmak için konağa gelir. Züleyha, Şermin’i saklar. Bir Zamanlar Çukurova 133. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, aldığı haberle yıkılıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fikret Aldığı Haberle Yıkılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 133. bölüm 1. fragmanında; Fikret, geçirdiği kazadan sonra artık hiçbir şeyi ertelemek istemiyor ve bir yüzük alıp Züleyha’ya evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Tam ona evlenme teklif edecekken Hakan içeri giriyor. Züleyha Fikret’e, Hakan’la nikah günü aldıklarını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 133. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1515403622426816515

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 132. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, tüm hisselerini Züleyha’ya devrettiğini açıklar. O sırada Lütfiye’ye Fikret’in kaza haberi gelir. Çolak ağa, Fikret’i öldürmek için arabasını sabote etmiştir. Doktorlar Fikret’in ameliyatını kendilerinin yapamayacaklarını, sadece bu ameliyatı dünyaca ünlü bir doktorun yapabileceğini söyler. Bunu duyan Hakan, tatilde olan doktoru gidip bulur.

Ona, elindeki çek defterini uzatıp bu ameliyat için istediği rakamı yazmasını ister. Doktor, tatilini yarım bırakıp Hakan’la birlikte Çukurova’ya gelir. Hemen Fikret’i ameliyata alır. Hakan’ın bu yaptığı karşısında hem Lütfiye, hem de Züleyha ona büyük minnet duyar. Züleyha, gidip Hakan’a sarılır. İkilinin araları bu sayede düzelir.

Öte yandan Betül, Abdulkadir’le birlikte gider. Onu kendi elleriyle doktora yetiştirir. Onun durumunun iyi olmadığını öğrenen Betül, onların elinden kurtulmuş gibi Çolak ağanın yanına gider. O sırada Betül’ün zehir aldığı adam Çolak ağayı uyarır. Çolak ağa sahte bir nikah memuru ayarlayıp Betül’le nikahlanmış gibi yapar.

Aynı gece Betül, limonata yapıp içine zehir koyar ve Çolak ağaya içirmeye çalışır. Çolak ağa, içmez. Onun içmesi için zorlayınca Betül’ün foyası ortaya çıkar. Çolak ağa Betül’ü, evin gizli bir odasına kilitler. Şermin, ertesi gün kızını görmeye gider. Onun kızını kovduğunu öğrenince Betül’e bir şey yaptığından şüphelenir.

Gidip gazeteye röportaj verir ve Çolak ağanın kızını öldürdüğünden şüphelendiğini söyler. Jandarma harekete geçip Çolak ağanın evinde arama yapar. Ancak Betül’ün saklandığı yeri bulamazlar. Züleyha, Hakan’la tekrar başlamaya karar verir. Ancak onun hayatında Abdulkadir gibi insanları istemediğini söyler.

Abdulkadir kendisine gelir ve Betül’ü affetmez. Şermin, yardım istemek için Abdulkadir’in yanına gider. O ise, Betül’ün gözüne görünmemesini istediğini söyler. Şermin, Çolak ağanın geldiğini görünce Züleyha’dan yardım ister. Züleyha, onu eve saklar. Çolak ağa Züleyha’dan Şermin’i ister. Oda vermeyince silahını Züleyha’ya doğrultur.

Bir Zamanlar Çukurova 133. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çolak Ağa Züleyha’yı Vuracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler