Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Gördüğü Fotoğrafa İnanacak Mı?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Gördüğü Fotoğrafa İnanacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Hayri’yle sahilde dolaşıp konuşur. İkilinin fotoğrafları çekiliyor. Cana, o fotoğrafları ele geçiriyor. Feride’yi çağırıp o fotoğrafla tehdit edip, kendisinden uzak durmasını istiyor. Cana, tüm çabalarına rağmen tekrar Sedat’la birlikte olamıyor. Ona kızdığı için elindeki fotoğrafları Sedat’a gönderiyor. Sedat, gördüğü fotoğrafa inanacak mı?

Perşembe Dizileri 2022

Sedat Gördüğü Fotoğrafa İnanacak Mı?

Camdaki Kız dizisinin 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, annesinin manolya ağacını sökmesine çok üzülüyor ve sabah kalkar kalkmaz, Hayri’yle sahile gidiyor. Ona, bulduğu fotoğrafını veriyor. Hayri Nalan’a, dinlerse ona anlatabileceğini söylüyor. Oda, şimdilik onu dinlemek istemediğini söylüyor. Nalan, ufak bir baygınlık geçiriyor. Hayri, ona destek olmak için kolundan tutuyor.

CAMDAKİ KIZ 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onları gören magazinciler, hemen fotoğraflarını çekiyor. Fotoğraflar Cana’nın eline ulaşıyor. Feride, kızının erkenden Hayri’yle çıktığını öğreniyor. Onu arayıp ulaşamayınca çok kızıyor. Gidip Rafet beyle konuşuyor. Ona, Sedat’ın artık eski işine dönmesini ve onun karısıyla birlikte çalışmasını istediğini söylüyor.

Rafet de, Feride’in istediğini geri çevirmiyor. Sedat, fotokopi odasından kurtulduğu için çok mutlu oluyor. Feride Sedat’a, karısıyla birlikte işe gideceklerini ve birlikte eve döneceklerini söylüyor. Oda kabul ediyor. Nalan, gezintiden sonra Billur’la buluşuyor. Ona, Hayri’yle konuştuklarını anlatıyor.

Eve taksiyle dönerken annesi arıyor ve ondan hemen şirkete gitmesini istiyor. Nalan, şirkete gittiğinde kocasıyla orada çalışacağını, bunu annesinin fikri olduğunu öğrenince durumu anlıyor. Cana, elindeki Nalan’la Hayri’nin görüntülerini Feride’ye gösterip onu tehdit ederek, Sedat’la istediği zaman görüşmeyi planlıyor.

Feride’yi arayıp onunla buluşuyor. Ona elindeki fotoğrafları gösteriyor ve eğer kendisini rahatsız etmezse o fotoğrafların yayınlanmayacağını söylüyor. Feride, çok sinirli bir şekilde eve gidip Nalan’ı bekliyor. Nalan gelir gelmez, Hafize’den onu yıkamasını istiyor. Nalan’ın her yeri kabarıyor.

Daha sonra Nalan’a, korseyi gösterip, eğer sözünden çıkarsa o korseyi giydirmeye başlayacağını söylüyor. Nalan annesine söz veriyor. Muzo, Selen’in Bera’ya söylediklerine çok içerliyor ve o günden sonra eve gelmiyor. Bera da, annesine Muzo’yla görüştüğünü söylemiyor.

Muzo, Pera’yla birlikte uzaklara gitmeyi planlıyor. Hayri, Nalan’ın sevdiği tatlıyı öğreniyor ve ona alıyor. Sedat, Cana’ya buluşmaya çıktığında Hayri, Nalan’a tatlıyı gizlice veriyor. Eve dönen Sedat, Nalan’ın yediği tatlının aynısından Hayri’nin de yediğini görüyor. Onun tatlıyı Hayri’ye aldırdığını zannediyor.

Rafet, Cavit’ten Muzo’nun gayrimenkullerini satışa çıkarttığını öğreniyor. Muzo’nun kaldığı otele gittiğinde onu Pera’ya birlikte görüyor. Cana, kendisiyle birlikte olmayan Sedat’a kızıp ona, Nalan’ın Hayri’yle çekilmiş fotoğrafını gönderiyor.

Camdaki Kız 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Hayri İle Nalan’ın Fotoğrafını Görüyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler