Ana SayfaDizilerKardeşlerim 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Orhan'ı Gönül'e Kaptırıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şengül Orhan’ı Gönül’e Kaptırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga ile Emir, Oğulcan ile Ömer’in aralarının bozuk olmasından faydalanıyor. Oğulcan’ın motosikletini saklayıp, onunla Ömer’i düşman edecek bir plana zorluyor. Gönül, her gün Orhan’a ve çocuklara yemekler gönderiyor. Bunu duyan Şengül, hapishanede kavga çıkarıyor. Nebahat, Akif ile Suzan’ın düğününü sabote ediyor. Oğulcan, bir inşaat kuyusunda mahsur kalıyor. Kardeşlerim 49. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şengül, Orhan’ı Gönül’e kaptırıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Şengül Orhan’ı Gönül’e Kaptırıyor!

Kardeşlerim 49. bölüm 1. fragmanında; Aybike ve Asiye, Oğulcan’dan haber alamıyor. Oğulcan ise, umutsuzca kurtarılmayı bekliyor. Gönül’ün dükkanını birileri yıkıp döküyor. Nebahat ile Ayla, Suzan ile Akif’in nikahlarının iptal olmasını büyük bir sevinçle kutluyor. Şengül’ün tahliye günü geliyor. Bu sırada Gönül, Orhan’a çok iyi bakıyor. Orhan, ilk kez evde büyük bir huzur yaşıyor.

İşte Kardeşlerim 49. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çocuklar zehirleniyor ve hastaneye kaldırılıyor. Şengül, yaptığı şeyi itiraf ediyor. Polis gelip Şengül’ü götürüyor. Gönül, ondan şikayetçi olmuyor. Orhan, Şengül’ün bu yaptığını affetmiyor ve ondan şikayetçi oluyor. Şengül, böcek ilacıyla çocuklarını ve yeğenlerini zehirlemek suçundan hapse atılıyor.

Oradaki koğuş ağası kadın onun suçunu öğrenip Şengül’e göz açtırmıyor. Çocuklar hastaneden çıkıyor. Oğulcan, bir büfede dağıtım görevlisi olarak işe başlıyor. Patronu ona verdiği motosikleti gözünden sakınıyor. Emir, Harika’ya çok kötü davranıyor.

Harika da, onunla lüks lokantalara gidip lüks arabalarla gezebilmek için onun aşağılamalarına ses çıkartmıyor. Oğulcan, bu durumu fark edip Harika’yla konuşuyor.  Liseler arası dans yarışması olduğunu öğrenen okul müdürü, Asiye ile Doruk’la konuşuyor ve iki günleri olduğunu söylüyor.

Önce okulda yapılacak dans yarışmasında birinci çift seçilecek ve seçilen çift liseler arası dans yarışmasında okulu temsil edecek. İki gün içinde hazırlanabileceğini düşünen 4 çift yarışmaya başvuruyor. Harika Emir ile, Ömer Süsen ile, Doruk Asiye ile, Tolga da Emir’in kardeşiyle katılıyor.

Emir, Tolga ile birlikte Oğulcan’ın motosikletini alıp saklıyorlar. Motosikletin yerini söyleme karşılığında ondan Ömer sahneye çıktığında içi boya dolu kovanın ipini çekmesini istiyorlar. Oda, kabul etmek zorunda kalıyor. En son gösteriye çıkan Ömer’in başına boya dolu kova dökülüyor.

Suzan ile Akif’in nikah günü geliyor. Nebahat, Akif’in düğün organizasyonunu yapan kadınla anlaşıyor. Tam nikah başlayacağı sırada Akif, Suzan’a ona bestelediği şarkının videosunu ona izlettirmek istiyor. Ama videoda, Akif ile Nebahat’ın mutlu aile pozları çıkıyor. Üzerine Akif’in Suzan hakkında söylediği kötü sözler de yayınlanınca Suzan, nikah masasından kalkıp gidiyor.

Oğulcan, motosikletini bir inşaat kuyusunda buluyor. Almaya çalışırken içine düşüyor. Bir çimento arabası geliyor ve kuyuya çimento boşaltmaya başlıyor. Oğulcan, sesini kimseye duyuramıyor. Harika, annesinin nikah öncesi Emir ile Tolga’nın Oğulcan’ı motosikletini saklayarak bunu yapmaya zorladığını anlatıyor. Ömer, Oğulcan’ı kurtaracak mı?

Kardeşlerim 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dans Yarışmasında Herkes Hünerlerini Gösteriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler