Ana SayfaDizilerOğlum 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Melike İlyas'ın Cinayet İşlemesinden Korkuyor!

İlgili Postlar

Oğlum 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Melike İlyas’ın Cinayet İşlemesinden Korkuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 12. yeni bölümüyle 27 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Tuğrul, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınır. Sedat, Tuğrul’u sıkıştırınca onun Kaan’ı o gün gördüğünü öğrenir. İkinci gün Tuğrul, köpek gömdüğünü söylediği yeri bulur. Gerçekten oradan köpek ölüsü çıkar. Tuğrul, delil yetersizliğinden serbest bırakılır. Bulut, İlyas’a yeğeninin değil babasının katil olduğunu söyler. İlyas, Tuğrul’u kaçırıp ona silahını doğrultur. Oğlum 12. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Melike, İlyas’ın cinayet işlemesinden korkuyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Melike İlyas’ın Cinayet İşlemesinden Korkuyor!

Oğlum 12. bölüm 1. ön izlemesinde; İrfan, gece eve gelmiyor. Melike, kocasına gece nerede olduğunu soruyor. Onun bahane uydurduğunu anlıyor. Üstünün toz toprak içinde olduğunu söyleyip İlyas’a, Tuğrul’a bir şey yapıp yapmadığını soruyor. İlyas ise, ona cevap vermiyor.

İşte Oğlum 12. bölüm 1. ön izleme…

 

OĞLUM 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuğrul gözaltına alınır. Zeynep, kocasının cinayet işleyip oğlunun üzerine atmaya çalıştığını düşünür. Ama Efe, babasının öyle bir şey yaptığını düşünmez. Bulut, Sedef’in ailesine gerçekleri itiraf eder. Bu itiraftan sonra Sedef onunla görüşmez. Hatta, oralardan gitmeyi düşünür.

Sedat komiser Tuğrul’u sorguya alır. Tuğrul, cinayet işlemediğini yineler. O gün telefon sinyallerinden orada olduğunun kanıtlandığını duyunca hemen avukatını istier. O gün Kaan’ı da orada görmediği için yemin eder. En sonunda orada olduğunu, yolda bir köpeğe çarptığını ve köpeği yolda bırakmak istemediğini, bagaja koyup ormana götürüp gömdüğünü söyler.

Sedat bunu inanmasa da, bagajda bulunan kan lekesini tahlile gönderir. Ertesi gün Tuğrul’u olay yerine götürür. Tuğrul’un gösterdiği yerlerde bir şey çıkmaz. Demet, Efe’nin babasını korumaya çalıştığını düşünüp onunla konuşur. Ona, babası ona bir sır verse ne yapacağını sorar.

Efe, Demet’in ne anlamak istediğini anlar ve babasının kötü bir şey yaptığını anladığı anda o sırrı saklamayacağını söyler. Bulut, Sedef’ten ayrı kalmaya dayanamaz. Sarhoş olup kapısına dayanır ve onunla konuşmak istiyor. Ama Sedef onunla konuşmuyor. Sedat komiser, Zeynep’ten Tuğrul’un cinayet şüphesiyle gözaltına alındığından kimseye bahsetmemesini ister.

O ise, annesi ve Bulut’la bu durumu paylaşır. Sedat Tuğrul’u, tekrar emniyete götürür. Ertesi gün Tuğrul’un gösterdiği yerde gerçekten bir köpek ölüsü çıkr. Bulut İlyas’a, yeğeninin katil olmadığını katilin babası olduğunu söyler. Tuğrul, ondan intikam almak için eski patronundan yardım ister ve bir silah edinir.

Savcı, delil yetersizliğinden Tuğrul’u serbest bırakır. Bu arada Zeynep, oğlunu da alıp oralardan taşınmayı düşünür. Işık, Tuğrul’u arayıp ondan yanına gelmesini ister. İlyas, Tuğrul’u bulup onu kaçırır. Bir yere götürüp elini ayağını bağlar. Tuğrul ona, kendisinin oğluna bir şey yapmadığını anlatmaya çalışır. İlyas ise, silahını Tuğrul’a doğru doğrultur.

Oğlum 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan Tuğrul’u Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler