Ana SayfaDizilerBaba 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büşra İlhan'la Evleniyor!

İlgili Postlar

Baba 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büşra İlhan’la Evleniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 11. yeni bölümüyle 26 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İlhan, yine doğruca Emin’in yanına gider. Emin, İlhan’ı yine yanında görünce ona, aile hakkında nasihat da bulunur. Bir gün bir çocuğu olursa ve onun kendisine karşı çıktığında beddua etmemesini, o bedduanın dönüp dolaşıp onu bulacağını söyler. Baba 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Büşra, İlhan’la evleniyor.

Salı Dizileri 2022

Büşra İlhan’la Evleniyor!

Baba 11. bölüm 1. fragmanında; Emin, Servet’in elini sallayıp kendisini bitireceğini söylemesine çok içerliyor. Kendisini iyi bir baba olamamakla suçluyor. Büşra ile Ahmet, boşanıyor. Kadir, Servet abisine dur diyor. İlhan, Fazilet’e gidip hayatın güzel olduğunu bunu kendisinin anlamasına yardımcı oldukları için onlara teşekkür ediyor ve kızını istiyor. Büşra, gelinliğiyle babasının elini öpmeye gidiyor. Onun uyuduğunu görüyor. Ama yinede elini öpüyor.

İşte Baba 11. bölüm 1. fragmanı…

BABA 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Büşra, İlhan’ın evlenme teklifini tam kabul edeceği sırada babasını görür. İlhan’ı bırakıp babasının peşinden koşar. Emin, Büşra’ya nasıl böyle bir şey yaptığını ve onun hala evli olduğunu söyler. Büşra babasına, Ahmet’le aralarında gerçek bir evlilik olmadığını anlatmaya çalışır. Emin, gittikten sonra Büşra, eve de dönemediği için İpek’in yanına gider.

Servet, Yaşar’dan intikamını almak için Uğur’la onun aralarında bir şey olduğunu ima eder. Ortalık birbirine girer. Yaşar’ın karısıyla arası bozulur. Uğur, kendisini anlatamaz. Yaşar, karısını yemeğe çıkarıp ona kendisini anlatır. O ise gelip Uğur’dan özür diler. Servet, Ahmet’le birlikte başka bir eve yerleşir.

Sabahlara kadar barlarda eğlenir. İpek, Ferit’in gerçek amacının borcunu almak olmadığını anlıyor ve onunla konuşup artık onunla çalışmayacağını söyler. Kadir’i de yemeğe çağırıp durumu ona anlatır. Kadir gidip Ferit’e, meydan okur. Ona, elinden geleni ardına koymamasını söyler.

Büşra, İlhan’la konuşup onunla zaten olamayacağını söyler. İlhan ise, Büşra’dan ayrılmak istemez. Değiştiğinin önce İlhan’ın inanmasını ister ve her gün onun yanına gider. Emin onu kovsa da o yine gider. Onun babalığını görünce gelip babasına karşı hissettiklerini onun yüzüne söyleyip rahatlar.

İlhan, Servet’in kendisini inşaattan ittiğini Emin’e söyler. Emin, doğruca Servet’i bulup ondan bunun hesabını sorar. Servet, babasına olan saygısını kaybedip, bundan sonra onun neyi var neyi yoksa alacağını söyleyip gider. Kadir, kimsesiz aileyi onun kaldığı eve yerleştirir.

Servet gelip onları kovar. İpek’le birlikte o aileyi süt fabrikasına götürürler ve aileye iş ve kalacak yer verirler. Kadir, Ferit’in adamını orada görür. Sonra süt fabrikası havaya uçar.

Baba 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Emin İlhan’a Nasihat Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler