Ana SayfaDizilerYasak Elma 141. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Ekin'i Karşısında Görünce Şok...

İlgili Postlar

Yasak Elma 141. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Ekin’i Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla bol entrikalı dizisi Yasak Elma, 140. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan, Ekin’i bayılttıktan sonra Çetin’ten onu ortadan kaldırmasını ve tüm izleri silmesini istiyor. Onun telefonundan da Kumru’ya bir veda mesajı yazmasını istiyor. Kumru, Ekin’in kendisini terk ettiğini düşünüyor. Handan, gitmek için Doğan’dan iki hafta süre istiyor ve bu süre içinde kızıyla görüşüyor. Kumru, annesinin istediği üzerine ona bir veda yemeği organize ediyor. Oraya Ekin geliyor. Doğan, Ekin’i karşısında görünce şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Ekin’i Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Yasak Elma 141. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekin’le Doğan, kavgaya tutuşuyor. Doğan, düşüp bayılıyor. Ekin, Doğan’a ne yapacağını düşünürken o kendisine gelip Ekin’in başına sert bir cisimle vurup bayıltıyor. Çetin’i yanına çağırıp, onu ortadan kaldırmasını, o evde de bir iz bırakmamasını istiyor. Daha sonra Ekin’in telefonundan Kumru’ya bir veda mesajı yazmasını istiyor.

YASAK ELMA 140. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çetin, Doğan’ın tüm istediklerini yapıyor. Kumru, Ekin’in kendisini terk edip yurt dışına gittiğini zannediyor. Herkes de onun arada bir ortadan kaybolduğu için bu durumundan şüphelenmiyor. Doğan, üzgün olan kızının yanına gidip onunla konuşuyor. Kumru, babasına yine haklı çıktığını, Ekin’in kendisini terk ettiğini söylüyor.

Doğan, Ekin’in işini bitirdikten sonra Handan’ı arayıp onu yanına çağırıyor. Ona, imzasını taklit ettiğini bildiğini söyleyip ondan hemen yurt dışına gitmesini istiyor. Handan, onun kendisini hapse attırmayacağını bildiğini söylüyor ve ondan iki hafta süre istiyor. Bu süre içinde de Kumru’yu evde görmek için izin alıyor.

Yıldız, Handan’a iki hafta katlanmak zorunda kalmayı kabul ediyor. Handan ilk günden, yemekte Asuman’ın Kumru’nun çantalarını kızıyla birlikte çalıp kumar borcunu ödediğini söylüyor. Yıldız ile Asuman, bu suçlamayı kabul etmiyor. Asuman, öyle rol yapıyor ki Doğan’a daha fazla onların yanında kalamayacağını söylüyor.

Oda kabul ediyor ve ona başka bir evinde kalabileceğini söylüyor. Yıldız ise, annesinin gitmesini istemediğini Doğan’a söylüyor. Çağatay, Yıldız’ın annesinin kumar borcu yüzünden kendisinden okul taksiti diye para istediğini anlıyor. Yıldız, o parayı Çağatay’a geri vermek istiyor.

Çağatay ise, o parayı istemediğini oğlu adına bir hesap açıp oraya yatırmasını istiyor. Handan, kızından evde kendisi için bir veda daveti düzenlemesini istiyor. Kumru’da kabul ediyor. Davete, kanlı canlı Ekin çıkıp geliyor. Doğan, öldü sandığı Ekin’i karşısında görünce ne yapacağını bilemiyor.

Yasak Elma 140. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Kumru’yu Ekin’den Ayırmak İçin Plan Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler