Ana SayfaDizilerMahkum 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Büge'yi Zehirliyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Büge’yi Zehirliyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 19. yeni bölümüyle 28 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Cemre, oracıkta ölür. Cinayeti soruşturmak için Derya, görevlendirilir. Fırat, Derya’yla beraber hareket edip cinayeti çözmekte ona yardım eder. Eğer çözemezse teslim olacağına dair ona söz verir. Ali ve Nazan’la ölü bulunur. Derya, Sasha’yı Ali’yi öldürme suçundan tutuklayacağı sırada Efkan, ona yardım eder. Fırat, Derya’ya teslim olup arabaya binerken, Efkan’ın arabasında Yadigar’ı görür. Fırat, Yadigar’ın Efkan’ın adamı olduğunu anlar. Mahkum 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, Büge’yi zehirliyor mu?

Perşembe Dizileri 2022

Barış Büge’yi Zehirliyor Mu?

Mahkum 19. bölüm 1. fragmanında; Fırat, serbest kalıp arkadaşlarını Yadigar’dan kurtarmak istiyor. Derya, buna izin vermeyince zorla kaçmak zorunda kalıyor. Fırat, Bey babayı yaralı olarak buluyor. Efkan, Barış’a ret edemeyeceği bir teklifte bulunuyor. Barış, Büge’nin içeceğine zehir koyup onu öldürmeye çalışıyor. Zait’de, karısını boğarak öldürmeye çalışıyor.

İşte Mahkum 19. bölüm 1. fragmanı…

 

MAHKUM 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, son nefesini vermeden önce Fırat’a onu sevdiğini söyler. Olay yerine polisler gelir. Fırat, arkadaşı olan komiser Derya’nın arabasına gizlice binip, cinayeti kimin işlediğini bildiğini, olayı çözeceğini söyler. Derya, eğer çözemezse onu tutuklayacağını söyler. Fırat’da kabul eder.

Mücait, Rafi’nin emriyle Cemre’yi öldürür. Fırat Derya’ya, Cemre’yi Barış’ın öldürdüğünü söyler. Onun telefonunu gösterip en son onunla görüştüğünü kanıtlar. O gün Efkan, Sasha’yı kaçırır. Barış, Sasha’nın ortalarda olmasından endişelenir. Cemre’yi onun öldürdüğünü zanneder.

Derya, Nazan’ı sorguya alır. Nazan, Zait’in dediği gibi ifadesinde onun adını vermez. Cemre’nin gerçekten yeğeniymiş gibi konuşur. Başına ne geldiyse Fırat’ın yüzünden olduğunu söyler. Bir görgü tanığı çıkar. Robot resim Ali’yi işaret eder. Derya ile Fırat, Ali’nin yerini bulup gittiklerinde onu asılı olarak bulur.

Ama Ali’nin, önce öldürülüp sonra asıldığı ortaya çıkar. Ertesi gün Nazan’da evinde öldürülmüş olarak bulunur. Zait, Efkan’la buluşup ona kızını onun öldürüp öldürmediğini sorar. O da, kendisinin öldürmediğini söyler. Adamlarının öldürüp öldürmeyeceğini sorduğunda, adamlarının da kendisinden habersiz böyle bir şey yapamayacağını söyler.

Nazan’ın evinde polis inceleme yaparken onun bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkar. Fırat, olay yerinde Sasha’nın arabasını tanır. Arabanın içine girip torpido da bir kanlı bıçak bulur. Bıçağı hemen Derya’ya verir. Efkan, Sasha’dan kendisine hizmet etmesini istedikten sonra onu serbest bırakır.

Barış ile Sasha, bıçağı almak için arabaya gittiklerinde Fırat’ın bıçağı aldığını görür. Bıçağın üzerinden Ali’nin kanı bulunur. Derya ile Fırat, Sasha’nın evine gider. Derya, kaçmak üzere olan Sasha’yı tutuklamak üzereyken Efkan, onun o saatlerde yanında olduğuna dair ifade verir.

İfadesinde, elinde bunu ispatlayacak görüntülerinde olduğunu söyler. Fırat, Derya’ya teslim olur. Tam arabaya binecekken Efkan’ın arabasında Yadigar’ı görür. Efkan Yadigar’dan, Fırat’ın hapse girdikten sonra, onun arkadaşlarını ortadan kaldırmasını ister.

Mahkum 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Yadigar’ın Efkan’ın Adamı Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler