Ana SayfaDizilerSadakatsiz Dizisi Bu Akşam Neden Yok?

İlgili Postlar

Sadakatsiz Dizisi Bu Akşam Neden Yok?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, bu akşam yayın akışında yok. Dizinin son bölümünde; Derin, Asya ile Volkan’ın öpüştüğünü duyunca doğru Onur’un yanına gider. Düşünüp Volkan’a haberi yokmuş gibi davranmaya başlar. Volkan, onun kendisine veya Asya’ya bir şey yapmasından korkar. Gönül, Volkan’ın yeni aldığı eve Ali’nin üzerine yaptığını öğrenir. Derin’de bunu öğrenip soluğu Asya’nın yanında alır. Volkan, Asya ile Ali’ye ulaşamaz. Derin, Asya ile Ali’ye ne yaptı? Sadakatsiz dizisi bu akşam neden yok?

Çarşamba Dizileri 2022

Sadakatsiz Dizisi Bu Akşam Neden Yok?

Sadakat dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. Son üç bölümden sonra final yapacağı konuşulan Sadakatsiz dizisi, bayram haftasından sonra 11 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek.

SADAKATSİZ 57. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali ile Asya, tartışırken Derin onları duyar. Ağlayarak Onur’un yanına gider. Onur, durumu öğrendikten sonra Derin’e Volkan’dan ayrılmasını söyler. O ise, Asya’ya zafer kazandırmak istemediğini, duyduklarını duymamış gibi davranmaya karar verir. Onur, Derin’in normal olmadığını anlar.

Ali, babasını arayıp onun annesiyle öpüştüğünü gördüğünü, annesiyle tartışırken konuşmaları Derin’in duyduğunu ve onun annesine bir şey yapmasından korktuğunu söyler. Volkan, Asya’yı arayıp durumu ona anlatır. Asya, Volkan’a asıl onun dikkatli olmasın Derin’in ona bir zarar verebileceğini söyler.

Gönül, kızının yüklü bir miktar kendi hesabından para çektiğini öğrenir. Araştırdıktan sonra ev aldıklarını öğrenir. Volkan, evi kendi üzerine yaptığını söyler. Gönül, Volkan’ın üzerine ne varsa araştırır ve üzerinde hiçbir şey görünmediğini öğrenir. Evi satan kadını arayıp evin tapusunun Ali’nin üzerine yapıldığını öğrenir.

Hemen Selçuk’un yanına gider. Ama onu orada bulamaz. Selçuk, Ceren’in yanına gidip ona, yaptıkları oyunlarını bildiğini, kendisinin Nil’den ayrılsa bile onunla evlenmeyeceğini söyler. Ceren, duyduklarından sonra fenalaşıp yere yığılır. Volkan, Derya’nın kardeşinin kocasının öldüğünü öğrenip Derin’le hastaneye gider.

Orada Asya, Derin’i kışkırtır. Derin, Asya’nın üzerine yürüyüp onu boğazlar. Bu durumu herkes görür. Ceren, bebeğini kaybetme tehlikesi yaşar. Bunu öğrenen Selçuk, ona ağır konuştuğu için pişman olur ve gidip ondan özür diler. Cavidan, yeni evi Volkan’ın oğlu Ali’nin üzerine yaptığını öğrenir ve hemen Derin’i arar.

Derin, duyduklarından sonra doğruca Asya’nın yanına gider. Asya ile Ali’yi arabada yakalar. Ondan, arabadan inmesini ister. Ali, Derin’in yapacaklarından korkup annesine arabadan inmemesini ister. Gönül, kızının kötü bir şey yapacağını anlayıp Volkan’ı arayıp Derin’in ev olayını öğrendiğini hemen onu bulmasını ister.

Volkan, Asya’nın evine gider. Ama kimseyi bulamaz. Arabasının yanında Asya’nın yere düşmüş telefonunu bulur. Onların hayatından endişelenmeye başlar.

Sadakatsiz 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Asya İle Ali’ye Ne Yaptı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler