Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan'a Aşkını İlan...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’a Aşkını İlan Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadık, kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor. Durumu ciddi olan Sadık ameliyata alınıyor. Türkan, Rüçhan’ın karşısına geçip eğer babasına bir şey olursa onun katili olacağını söylüyor. Somer, Nihat ile Mine’nin fotoğraflarını görünce onu terk ediyor. Türkan’a da, evlilikleri hakkında onun karar vermesini istiyor. Türkan, Somer’den ayrılma kararı alıp babasının evine dönüyor. Üç Kız Kardeş 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Somer, Türkan’a aşkını ilan ediyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’a Aşkını İlan Ediyor!

Üç Kız Kardeş 11. bölüm 1. fragmanında; Türkan, babasının evine döndükten sonra Somer, her gün Türkan’ı görmek için oraya gidiyor. Rüçhan, Mine’nin yanına çağırıp o bebeğin Somer’den olup olmadığını soruyor. Somer, babasıyla konuştuktan sonra Türkan’a aşık olduğunu anlıyor ve onu alıp tekneye götürüyor. Türkan’dan daha fazla ayrı kalmaya dayanamayan Somer, ona sarılıp öpüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 11. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüçhan, Türkan’ı alıp onu Somer’in nerede kiminle olduğunu göstermeye götürüyor. Yolda, Sadık’ın hastaneye kaldırıldığı haberi gelince Türkan’ı hastaneye götürüp bırakıyor. Sadık’ın durumu ciddiyetini koruyor. Doktor onu ameliyata alıyor. Somer’in de durumdan haberi olup hastaneye geliyor.

Nesrin, Somer’den Türkan’ı kardeşlerinin yanına götürmesini istiyor. Eve gitmeden önce Türkan, önce Rüçhan’ın yanına gitmek istiyor. Onun yüzüne, babasına bir şey olursa onun katili olacağını, evlendiği zaman ondan çok şey öğreneceğini zannettiğini ama sadece ondan sevgisizlik öğrendiğini söyleyip gidiyor.

Mesut, Sadık babasına bir şey olmasından çok korkuyor. Somer, Türkan’ı eve götürüp orada Hakan ile Serdar’la tanışıyor. Onları evden gönderiyor. Somer’in boşanma davasını açtığını duyan Türkan, onun yanında kalmasını istemediğini söylüyor. Somer, annesinin Türkan’ın ailesine neler yaptığını öğreniyor. Gidip kuyumcudan altın alıp annesinin önüne atıyor.

Özer bey, hastaneye gidip Nesrin’den karısı adına özür diliyor. Rüçhan, Özer’den Mine’yle ilgili bilgiler bulmasını istemişti. Oda, Mine’nin Halit’le çekilmiş fotoğraflarını bulup ona getiriyor. Rüçhan’da, o fotoğrafları oğluna verip Mine’nin kocasından hiç ayrılmadığını, o bebeğinden kocasından olduğunu söylüyor.

Somer, fotoğrafları götürüp Halit’in önüne atıyor ve Mine’yle ona mutluluklar diliyor. Sadık, hastaneden çıkarılıp eve getiriliyor. Onu gören Mesut, ceketini çıkarıp Sadık babasına verip dizine yatıyor. Somer, evlilikleri hakkındaki kararı Türkan’a bıraktığını söylüyor. O da, ayrılma kararı alıyor. Halası ve eniştesiyle birlikte gidip eşyalarını toplayıp babasının evine dönüyor.

Üç Kız Kardeş 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Sonunda Rüçhan’a Patlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler