Ana SayfaDizilerBaba 12. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Servet Her Şeyin Tek Sahibi Oluyor!

İlgili Postlar

Baba 12. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Servet Her Şeyin Tek Sahibi Oluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Büşra, Ahmet’ten boşanıp İlhan’la evleniyor. Servet, Ferit’ten akıl alıp amcasının hisse senetlerine ulaşıp tüm mal varlığını ele geçirmek için uğraşıyor. Ferit’i birisi havuza itiyor. Kadir, onu görüp havuzdan çıkarıyor. Ancak, Ferit’i öldürme suçundan göz altına alınıyor. Kadir hapisteyken Servet, ailesini evden kovuyor. Servet, her şeyin tek sahibi oluyor.

Salı Dizileri 2022

Servet Her Şeyin Tek Sahibi Oluyor!

Baba 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Süt fabrikasında büyük bir patlama oluyor. Bir çok işçi yaralanıyor. Kadir ile İpek, ufak sıyrıklarla kurtuluyor. İpek, bunu yapanın Ferit olduğunu anlayıp gidip ondan hesap soruyor. Ferit ise, İpek’ten kendi safına geçmesini istiyor. Geçmeyince de onu babasıyla tehdit ediyor. Servet, amcasının kasada sakladığı hisse senetlerine ulaşırsa Saruhanlıların tüm mal varlığının sahibi olacağını Ferit’ten öğreniyor.

BABA 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ahmet’i bulup ondan Büşra’dan boşanması için imza alıyor. Büşra ile Ahmet, bir celsede boşanıyor. İlhan, düğün hazırlıklarına başlıyor. Bu arada Servet, Ferit’ten borç alıp babasının bakkal yapacağı dükkanı alıp onu oradan attırıyor. Bunu oğlunun yaptığını öğrenen Emin, yıkılıyor.

Büşra, düğününde ailesininde yanında olmasını istiyor. Yengesinin yardımıyla annesiyle görüşüyor. Ona çok mutlu olduğunu söylüyor. Kadir, Ferit tarafından tehdit edilen İpek’i yalnız bırakmıyor. İlhan ile Büşra’nın düğünü oluyor. Fazilet, geriden kızını gelinlikle görüp gidiyor.

Ferit, düğün bitene kadar Ahmet’i bir yere kapattırıyor. Düğün bittikten sonra onu serbest bırakıyor. Kadir, Servet’in kasanın peşinde olduğunu anlayıp kasanın olduğu odayı kilitli tutuyor. Onun girmesini yasaklıyor. Düğün bittikten sonra İlhan, Büşra’yla birlikte özel uçakla balayına çıkıyor.

Kadir ile Servet’te, düğünün bitimine doğru oraya gidiyor. Ferit’i birisi havuza itiyor. Kadir, havuzda biri olduğunu görüp hemen atlayıp onu oradan çıkarıyor ve ona kalp masajı yapmaya başlıyor. Ancak Ferit’i kurtaramıyor. Polis, Kadir’i Ferit’i öldürme suçundan göz altına alıyor.

Bunu fırsat bilen Servet, kasanın olduğu odaya girip kasayı açıyor. İçinden hisseleri alıp kendi üzerine geçiriyor. Holding ve amcasının tüm mal varlığını kendi üzerine geçiriyor. Eve gelip ailesinin valizlerini dışarı koyuyor. Onlara, artık tüm servetin tek sahibi olduğunu, eğer kendisiyle birlikte yaşamak isteyen varsa elini öpüp kendisiyle kalabileceğini söylüyor.

İlhan, babasının ölüm haberini duyuyor. Kadir ise, hapishaneden kurtulabilmek için dua ediyor.

Baba 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Servet Ailesini Konaktan Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler