Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 19. yeni bölümüyle 29 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zahide, Cemal’in kim olduğunu duyar ve hemen gidip Asiye’nin aslında kim olduğunu açıklamak ister. Cemal ise, Zahide’nin açıklayacağı şey için hiç umursamaz. Üstelik büyük bir rahatlama hisseder. Mahir, Asiye’ye asla bir yere gitmeyeceklerini oyunun daha şimdi başladığını söyler. Kaderimin Oyunu 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Helin, öğrendiği gerçekle yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Kaderimin Oyunu 19. bölüm 2. fragmanında; Cemal, yeni bir hayat kurup çocuklarıyla temiz bir sayfa açmayı planlıyor. Helin, Cemal’in daha önce evlendiğini ve iki çocuğu olduğunu, onun eski karısını da kendisinin tanıdığını öğreniyor. Öğrendikleri karşısında şok olan Helin, Cemal’in yeni tuttuğu eve gidiyor.

İşte Kaderimin Oyunu 19. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahir, Asiye’nin telefonuna Cemal’den gelen mesajı gördükten sonra, gerçekten onların arasında bir şey olduğuna inanır ve büyük hayal kırıklığına uğrar. Cemal, Zuhal’i yakalayıp ona gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Ona, Asiye’nin eski karısı ve çocukların babası olduğunu söyler. Eve gidip durumu Asiye’ye anlatır. Asiye, Mahir’i bulup onunla konuşur.

Ona, korktuğu için durumu anlatamadığını söyler. Mahir, Cemal’in kendisine karşı tavırlı davranmasının sebebini anlar ve ona gizli bir düşmanlık duymaya başlar. Cemal ise, artık Helin’e ondan boşanacağını söyleyip, Asiye ve çocuklarıyla birlikte geçirmek istediği hayatın hayalini kurar.

Gidip çok güzel bir ev kiralar. Fikret, onun ev kiraladığını görüp Mahir’e söyler. Cemal, Helin’e boşanmak istediğini söylemek istediğinde, onun babasının hastalığı için çok üzgün olduğunu görür ve ondan boşanacağını söyleyemez. Meral, Raci’ye mesafeli davranır. Raci, ona karısından boşanacağını söyler.

Meral ise, kendisinin yuva yıkan birisi olmayacağını söyleyip onunla bir daha görüşmek istemediğini söyler. Uğur, babasının Cemal olduğunu öğrendikten sonra gidip o uyurken onu izler. İçine kapanır ve onu bu durumdan Mahir kurtarır. Uğur’a, bahçede bir çadır hazırlar ve onu çok mutlu eder.

Uğur, baba olarak Mahir’i seçtiğini söyleyip ondan kendisini bırakmamasını ister. Necmi, arkadaşıyla telefonda konuşur. Bir ergeni kandırdığını ve krallar gibi yaşadığını söylerken Ali Can, onun konuşmalarını ses kaydı alır. Necmi, Mahir’i tehdit edip yeğeninden o ses kaydını silmesini ister.

Ali Can, silmiş gibi yapıp kaydı silmez. Raci, Zahide ve İlayda’yı salona çağırıp ses kaydını onlara dinletir. Raci, Necmi’yi evden kovar. Emine, Necmi’nin evden çıkmasını isterken onunla tartışır ve Necmi merdivenlerden aşağı yuvarlanır. Mahir ile Cemal, tartışırken Zahide onları duyar.

Kaderimin Oyunu 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Asiye’yi Cemal’e Kaptırmak İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler