Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Asiye'yi Cemal'e Kaptırmak İstemiyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Asiye’yi Cemal’e Kaptırmak İstemiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemal Zuhal’e, Asiye’nin eski karısı olduğunu anlatmak zorunda kalıyor. Mahir de, durumu öğrenince Cemal’in neden kendisine farklı davrandığını anlıyor. Cemal, bir ev tutup çocuklarıyla birlikte yaşama hayali kuruyor. Helin’e boşanmak istediğini açıklayacağı gün Harun’un durumunun ağır olduğunu öğreniyor. Alican, Necmi’nin foyasını ortaya çıkarıyor. Mahir ile Cemal, tartışırken Zahide onları duyuyor. Kaderimin Oyunu 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir, Asiye’yi Cemal’e kaptırmak istemiyor.

Cuma Dizileri 2022

Mahir Asiye’yi Cemal’e Kaptırmak İstemiyor!

Kaderimin Oyunu 19. bölüm 1. fragmanında; Zahide, Cemal’in kim olduğunu duyuyor ve hemen gidip Asiye’nin aslında kim olduğunu açıklamaya başlıyor. Cemal ise, Zahide’nin açıklayacağı şey için hiç umursamıyor. Üstelik büyük bir rahatlama hissediyor. Mahir, Asiye’ye asla bir yere gitmeyeceklerini oyunun daha şimdi başladığını söylüyor.

İşte Kaderimin Oyunu 19. bölüm 1. fragmanı.

KADERİMİN OYUNU 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahir, Asiye’nin telefonuna Cemal’den gelen mesajı gördükten sonra, gerçekten onların arasında bir şey olduğuna inanıyor ve büyük hayal kırıklığına uğruyor. Cemal, Zuhal’i yakalayıp ona gerçekleri anlatmak zorunda kalıyor. Ona, Asiye’nin eski karısı ve çocukların babası olduğunu söylüyor. Eve gidip durumu Asiye’ye anlatıyor. Asiye, Mahir’i bulup onunla konuşuyor.

Ona, korktuğu için durumu anlatamadığını söylüyor. Mahir, Cemal’in kendisine karşı tavırlı davranmasının sebebini anlıyor ve ona gizli bir düşmanlık duymaya başlıyor. Cemal ise, artık Helin’e ondan boşanacağını söyleyip, Asiye ve çocuklarıyla birlikte geçirmek istediği hayatın hayalini kuruyor.

Gidip çok güzel bir ev kiralıyor. Fikret, onun ev kiraladığını görüp Mahir’e söylüyor. Cemal, Helin’e boşanmak istediğini söylemek istediğinde, onun babasının hastalığı için çok üzgün olduğunu görüyor ve ondan boşanacağını söyleyemiyor. Meral, Raci’ye mesafeli davranıyor. Raci, ona karısından boşanacağını söylüyor.

Meral ise, kendisinin yuva yıkan birisi olmayacağını söyleyip onunla bir daha görüşmek istemediğini söylüyor. Uğur, babasının Cemal olduğunu öğrendikten sonra gidip o uyurken onu izliyor. İçine kapanıyor ve onu bu durumdan Mahir kurtarıyor. Uğur’a, bahçede bir çadır hazırlıyor ve onu çok mutlu ediyor.

Uğur, baba olarak Mahir’i seçtiğini söyleyip ondan kendisini bırakmamasını istiyor. Necmi, arkadaşıyla telefonda konuşuyor. Bir ergeni kandırdığını ve krallar gibi yaşadığını söylerken Ali Can, onun konuşmalarını ses kaydı alıyor. Necmi, Mahir’i tehdit edip yeğeninden o ses kaydını silmesini istiyor.

Ali Can, silmiş gibi yapıp kaydı silmiyor. Raci, Zahide ve İlayda’yı salona çağırıp ses kaydını onlara dinletiyor. Raci, Necmi’yi evden kovuyor. Emine, Necmi’nin evden çıkmasını isterken onunla tartışıyor ve Necmi merdivenlerden aşağı yuvarlanıyor. Mahir ile Cemal, tartışırken Zahide onları duyuyor.

Kaderimin Oyunu 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemal Yeni Hayatı İçin Planlar Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler