Ana SayfaDizilerYargı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Çınar'ın Masum Olabileceğine İnanmıyor!

İlgili Postlar

Yargı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Çınar’ın Masum Olabileceğine İnanmıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, Ilgaz’a evin anahtarını uzatıp kendisi ve ailesi arasında bir karar vermesini ister. Yekta, Çınar’la konuşup eğer avukatı olursa onu kurtarabileceğini söyler. Ceylin, bir cinayet işler. Eren de Ceylin’i cinayet şüphesiyle tutuklar. Yargı 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin, Çınar’ın masum olabileceğine inanmıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Çınar’ın Masum Olabileceğine İnanmıyor!

Yargı 30. bölüm 2. fragmanında; Zafer’in cesedinin üzerinde üç tane mermi izi görünüyor. Pars, Eren’le birlikte Çınar’ın söylediklerinin tatbikatını yapıyor. Ceylin, onları Çınar’ı masum çıkarmak için uğraşmakla suçluyor. Gül, Merdan’a Zafer’den gelen paraları geri iade ediyor. Yekta, Serdar’ı sıkıştırıp onan o gün neler olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

İşte Yargı 30. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren’in bağlı olan Çınar’ın iplerini çözmeye çalışırken bulur. Hemen, polisi arayıp babasının katilini ve ona yardım edenleri ihbar eder. Yekta, yanına aldığı gazeteciden tüm anların fotoğraflarını çekmesini ister. Polis gelene kadar Pars Ceylin’e, Çınar’ın kayıp olduğunu onu burada bu halde bulduklarını, zaten, Metin komiserinde teslim olacağını söyler.

Ilgaz, tamamen Ceylin’in yaşadıklarına odaklanır. Pars, önce Çınar’ı sorguya alır. Çınar, her şeyi olduğu gibi anlatır ve olay anında silahın patladığını, kendisinin vurulduğunu zannedip bayıldığını söyler. Pars, Çınar’ın tek kurşundan bahsederken Zafer’in iki yerinden vurulmuş olmasına aklı takılır.

Metin de sorguya alınır. O da Zafer’in göğsünde ve karnında yara olduğunu çok dikkat etmediğini, onu oradan alıp bagaja koyduğunu, daha sonrada cesedin kaybolduğunu anlatır. Aslında, tüm planı Engin yapmıştır. Serdar’ı tutup Çınar’ı takip ettirmiş, Zafer’e ikinci kurşunu da o sıkmıştır.

Metin’in arabasından da Serdar Zafer’in cesedini alıp ormana arkadaşıyla gömmüştür. Yekta bunu Serdar’dan öğrenip Zafer’in cesedinin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ama Ceylin’in Yekta’dan bahsetmemesiyle olay şimdilik sürüncemede kalır. Metin ile Çınar, nöbetçi mahkemeye çıkar.

Ilgaz, her ikisininde tutuklu yargılanması için Pars’tan talepte bulunmasını ister. Nöbetçi hakim Çınar’ın, tutuklu yargılanmasına karar verir. Metin’in ise, tutuksuz yargılanmasına karar verir. Ceylin eve gidip annesine durumu anlatır. Gül, Ilgaz ve ailesine ateş püskürür.

Ceylin, duruşmadan sonra Ilgaz’a evlerine gitmek istediğini söyler. Evde Ilgaz’a, kendisi ile ailesi arasında bir tercih yapmasını ister. Altı ay sonra Ceylin, üstü başı kan içine evine gelir. Elini yıkayıp kanlı bıçağı saklamaya çalışırken, Eren kapıya dayanır ve kapıyı kırıp içeri girmek zorunda kalır. Ceylin, elinde kanlı bıçakla kala kalır. Ceylin, cinayet mi işliyor?

Yargı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Eren Ceylin’i Cinayet Şüphesiyle Tutukluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler