Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Sonunda Rüçhan'a...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Sonunda Rüçhan’a Patlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadık, hastanedeyken Türkan kardeşlerini yalnız bırakmak istemez ve Somek’le eve gider. Hakan ile Serdar’da, Derya ile Dönüş’ü yalnız bırakmaz. Mutfaktaki musluk bozulunca Somer, tamir etmek ister. Ama başaramaz. Derken Hakan da başaramayınca, kızlar onların komik hallerine çok güler. Üç Kız Kardeş 10. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Türkan, sonunda Rüçhan’a patlıyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Sonunda Rüçhan’a Patlıyor!

Üç Kız Kardeş 10. bölüm 2. ön izlemesinde; Türkan, Rüçhan’ın kendisi ve ailesine uyguladığı baskıdan iyice sıkılıyor. Ona, evlendikten sonra ondan çok şey öğreneceğini düşündüğünü ancak, onun her seferinde nasıl yaralayacağını, nasıl kanatmak için düşündüğünü, söyleyip kendisinin ve ailesinin bunu hak etmediğini söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 10. bölüm 2. ön izlemesi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Türkan, Somer’in sorusuna ne cevap vereceğini bilemez. Somer, ondan cevap vermemesini isteyince Türkan onun sevmekten korkutuğunu düşünür. Somer ise, sevmenin ne demek olduğunu gayet iyi bildiğini söyler. Türkan, daha fazla orada kalmak istemez ve Somer’le birlikte eve dönmek için yola çıkar.

Yolda Somer, Mine’nin arabasını görür. İnip bakıyor ve Mine’yi bulamayınca telaşlanır. Nihat, Mine’yi perişan halde bulup onu eve götürmek için yola çıkar. Somer, Mine’nin evine gidip onun eşyalarının toplanmış olduğunu görür ve orada kendisine bıraktığı mektubu okuyup annesinin Nihat’la birlikte oynadığı oyunu öğrenir.

O sırada Türkan içeri girer. Türkan, tuvalete girdiğinde Mine gelir. Somer’in arabasını gören Mine, koşarak içeri girer. Türkan’ın orada olduğunu görünce temkinli konuşur. Nihat da içeri girince Somer, Mine için endişelendiği için pişman olur. Somer, eve gittiği zaman annesiyle büyük bir tartışmaya girer.

Ona, Türkan’a boşanma davası açacağını söyler. Rüçhan, yine bu durum için Türkan’ı suçlayıp onunla tartışır. Ertesi gün Türkan, Somer’in boşanma davası açacağını öğrenip Somer’le konuşmak için onun iş yerine gider. Derya ile Dönüş, annesi ile babasının evlilik yıl dönümü için bir plan yapar. Ablalarıyla konuşmak için Somer’in iş yerine gider.

Somer, kızların isteğini geri çevirmez. Rüçhan, bu davetin kendi evinde yapılacağını duyunca karşı çıkmak ister. Ancak Somer’in isteği üzerine kabul eder. Özellikle onlara bu davette rezil etmek için onların hiç yemediği yemekler yaptırır. Özer, yolda gördüğü Fatih’le eve gelir.

Yemekte Fatih, ev olayını gündeme getirip orayı apart otel yapmak istediklerini söyler. Türkan, ertesi gün amcasının yanına gidip ona, hissesinin parasını halledeceğini söyler. Gidip düğündeki takılarının birazını alıp satar. Parasını amcasına verir. Kuyumcu, Rüçhan’ı arayıp Türkan’ın altın bozdurduğunu söyler.

Eve gelip Türkan’ı değil ailesini hırsızlıkla suçlar. Daha sonra gidip Nesrin’e durumu anlatır ve kapılarına gelse onlara bu parayı vereceklerini söyler. Eve geldikten sonra Türkan’dan eşyalarını toplamasını ister. Türkan, gitmek istemeyince de ona, Somer gerçeğini anlatmak ister.

Üç Kız Kardeş 10. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Mutfakta Çıkan Tadilat Eğlenceye Dönüşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler