Ana SayfaDizilerBaba 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlhan Büşra'nın Ailesiyle Görüşmesini Yasaklıyor!

İlgili Postlar

Baba 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlhan Büşra’nın Ailesiyle Görüşmesini Yasaklıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 12. yeni bölümüyle 10 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin, Kadir’in göz altına alındığını öğrenip onu görmeye gider. Buna izin verilmeyince de, kendisini nezarete atmaları için elinden geleni yapar. Fazilet Servet’e, acıdığını söyler. Oda, artık her şeyin sahibi olduğunu söyleyince Fazilet, ona mülkün Allah’ın olduğunu ona öğretemedikleri için üzüldüğünü söyler. Kadir, abisinin tüm malları üzerine geçirdiğini öğrenip konağa gider. Önce ona yumruk atar. Sonra ona, ailesinden uzak durmasını ister. Baba 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ilhan, Büşra’nın ailesiyle görüşmesini yasaklıyor.

Salı Dizileri 2022

İlhan Büşra’nın Ailesiyle Görüşmesini Yasaklıyor!

Baba 12. bölüm 2. fragmanında; Emin, karısına yaşadıklarının bir imtihan olduğunu, asıl meselenin bu işin içinden alınlarının akıyla nasıl çıkacakları olduğunu söylüyor. Cansu, Kadir Can’ı bırakıp Servet’e yaklaşmanın peşine düşüyor. Servet, ailesinin yanına gidip onlara bir şans daha vereceğini söyleyip babasına öpmesi için elini uzatıyor. Emin ise Servet’in elini tüm gücüyle büküyor. Büşra, yengesini arayıp Kadir abisinin nasıl olduğunu soruyor. İlhan, Büşra’nın elinden telefonu alıp bir daha ailesiyle görüşmeyeceğini söylüyor.

İşte Baba 12. bölüm 2. fragmanı…

BABA 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Süt fabrikasında büyük bir patlama olur. Bir çok işçi yaralanır. Kadir ile İpek, ufak sıyrıklarla kurtulur. İpek, bunu yapanın Ferit olduğunu anlayıp gidip ondan hesap sorar. Ferit ise, İpek’ten kendi safına geçmesini ister. Geçmeyince de onu babasıyla tehdit eder. Servet, amcasının kasada sakladığı hisse senetlerine ulaşırsa Saruhanlıların tüm mal varlığının sahibi olacağını Ferit’ten öğrenir.

Ferit, Ahmet’i bulup ondan Büşra’dan boşanması için imza alır. Büşra ile Ahmet, bir celsede boşanır. İlhan, düğün hazırlıklarına başlar. Bu arada Servet, Ferit’ten borç alıp babasının bakkal yapacağı dükkanı alıp onu oradan attırır. Bunu oğlunun yaptığını öğrenen Emin, yıkılır.

Büşra, düğününde ailesininde yanında olmasını ister. Yengesinin yardımıyla annesiyle görüşür. Ona çok mutlu olduğunu söyler. Kadir, Ferit tarafından tehdit edilen İpek’i yalnız bırakmaz. İlhan ile Büşra’nın düğünü olur. Fazilet, geriden kızını gelinlikle görüp gider.

Ferit, düğün bitene kadar Ahmet’i bir yere kapattırır. Düğün bittikten sonra onu serbest bırakır. Kadir, Servet’in kasanın peşinde olduğunu anlayıp kasanın olduğu odayı kilitli tutar. Onun girmesini yasaklar. Düğün bittikten sonra İlhan, Büşra’yla birlikte özel uçakla balayına çıkar.

Kadir ile Servet’te, düğünün bitimine doğru oraya gider. Ferit’i birisi havuza iter. Kadir, havuzda biri olduğunu görüp hemen atlayıp onu oradan çıkarır ve ona kalp masajı yapmaya başlar. Ancak Ferit’i kurtaramaz. Polis, Kadir’i Ferit’i öldürme suçundan göz altına alır.

Bunu fırsat bilen Servet, kasanın olduğu odaya girip kasayı açar. İçinden hisseleri alıp kendi üzerine geçirir. Holding ve amcasının tüm mal varlığını kendi üzerine geçirir. Eve gelip ailesinin valizlerini dışarı koyar. Onlara, artık tüm servetin tek sahibi olduğunu, eğer kendisiyle birlikte yaşamak isteyen varsa elini öpüp kendisiyle kalabileceğini söyler.

İlhan, babasının ölüm haberini duyar. Kadir ise, hapishaneden kurtulabilmek için dua eder.

Baba 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Servet’e Haddini Bildiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler