Ana SayfaDizilerBaba 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Servet'e Haddini Bildiriyor!

İlgili Postlar

Baba 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Servet’e Haddini Bildiriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 12. yeni bölümüyle 10 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Büşra, Ahmet’ten boşanıp İlhan’la evlenir. Servet, Ferit’ten akıl alıp amcasının hisse senetlerine ulaşıp tüm mal varlığını ele geçirmek için uğraşır. Ferit’i birisi havuza iter. Kadir, onu görüp havuzdan çıkarır. Ancak, Ferit’i öldürme suçundan göz altına alınır. Kadir hapisteyken Servet, ailesini evden kovar. Servet, her şeyin tek sahibi olur. Baba 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, Servet’e haddini bildiriyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir Servet’e Haddini Bildiriyor!

Baba 12. bölüm 1. fragmanında; Emin, Kadir’in göz altına alındığını öğrenip onu görmeye gidiyor. Buna izin verilmeyince de, kendisini nezarete atmaları için elinden geleni yapıyor. Fazilet Servet’e, acıdığını söylüyor. Oda, artık her şeyin sahibi olduğunu söyleyince Fazilet, ona mülkün Allah’ın olduğunu ona öğretemedikleri için üzüldüğünü söylüyor. Kadir, abisinin tüm malları üzerine geçirdiğini öğrenip konağa gidiyor. Önce ona yumruk atıyor. Sonra ona, ailesinden uzak durmasını istiyor.

İşte Baba 12. bölüm 1. fragmanı…

 

BABA 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Süt fabrikasında büyük bir patlama olur. Bir çok işçi yaralanır. Kadir ile İpek, ufak sıyrıklarla kurtulur. İpek, bunu yapanın Ferit olduğunu anlayıp gidip ondan hesap sorar. Ferit ise, İpek’ten kendi safına geçmesini ister. Geçmeyince de onu babasıyla tehdit eder. Servet, amcasının kasada sakladığı hisse senetlerine ulaşırsa Saruhanlıların tüm mal varlığının sahibi olacağını Ferit’ten öğrenir.

Ferit, Ahmet’i bulup ondan Büşra’dan boşanması için imza alır. Büşra ile Ahmet, bir celsede boşanır. İlhan, düğün hazırlıklarına başlar. Bu arada Servet, Ferit’ten borç alıp babasının bakkal yapacağı dükkanı alıp onu oradan attırır. Bunu oğlunun yaptığını öğrenen Emin, yıkılır.

Büşra, düğününde ailesininde yanında olmasını ister. Yengesinin yardımıyla annesiyle görüşür. Ona çok mutlu olduğunu söyler. Kadir, Ferit tarafından tehdit edilen İpek’i yalnız bırakmaz. İlhan ile Büşra’nın düğünü olur. Fazilet, geriden kızını gelinlikle görüp gider.

Ferit, düğün bitene kadar Ahmet’i bir yere kapattırır. Düğün bittikten sonra onu serbest bırakır. Kadir, Servet’in kasanın peşinde olduğunu anlayıp kasanın olduğu odayı kilitli tutar. Onun girmesini yasaklar. Düğün bittikten sonra İlhan, Büşra’yla birlikte özel uçakla balayına çıkar.

Kadir ile Servet’te, düğünün bitimine doğru oraya gider. Ferit’i birisi havuza iter. Kadir, havuzda biri olduğunu görüp hemen atlayıp onu oradan çıkarır ve ona kalp masajı yapmaya başlar. Ancak Ferit’i kurtaramaz. Polis, Kadir’i Ferit’i öldürme suçundan göz altına alır.

Bunu fırsat bilen Servet, kasanın olduğu odaya girip kasayı açar. İçinden hisseleri alıp kendi üzerine geçirir. Holding ve amcasının tüm mal varlığını kendi üzerine geçirir. Eve gelip ailesinin valizlerini dışarı koyar. Onlara, artık tüm servetin tek sahibi olduğunu, eğer kendisiyle birlikte yaşamak isteyen varsa elini öpüp kendisiyle kalabileceğini söyler.

İlhan, babasının ölüm haberini duyar. Kadir ise, hapishaneden kurtulabilmek için dua eder.

Baba 12. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Servet Her Şeyin Tek Sahibi Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler