Ana SayfaDizilerYasak Elma 141. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız'a Doğan'ın Katil Olduğunu...

İlgili Postlar

Yasak Elma 141. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’a Doğan’ın Katil Olduğunu Söylüyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla bol entrikalı dizisi Yasak Elma, 141. yeni bölümüyle 9 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğan, Ekin’i bayılttıktan sonra Çetin’ten onu ortadan kaldırmasını ve tüm izleri silmesini ister. Onun telefonundan da Kumru’ya bir veda mesajı yazmasını ister. Kumru, Ekin’in kendisini terk ettiğini düşünür. Handan, gitmek için Doğan’dan iki hafta süre ister ve bu süre içinde kızıyla görüşür. Kumru, annesinin istediği üzerine ona bir veda yemeği organize eder. Oraya Ekin de gelir. Doğan, Ekin’i karşısında görünce şok olur. Yasak Elma 141. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay, Yıldız’a Doğan’ın bir katil olduğunu söylüyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Çağatay Yıldız’a Doğan’ın Katil Olduğunu Söylüyor!

Yasak Elma 141. bölüm 1. fragmanında; Doğan, Ekin’e kendisinden ne istediğini soruyor. Oda, sadece adalet istediğini söylüyor. Ekin, Çağatay’a sarılıp ona can borcu olduğunu söylüyor. Çağatay, Çetin Ekin’i arabaya taşırken görüp onu kurtarıyor. Ekin, Doğan’a kendisini Çetin’in kurtardığını söylüyor. Doğan, Çetin’e inanmıyor. Ona inanması için Ekin’i kimin kurtardığını bulmasını istiyor. Çağatay, Yıldız’ı yanına çağırıp ona Doğan’ın bir katil olduğunu söylüyor. Yıldız, Çağatay’a inanacak mı?

İşte Yasak Elma 141. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 140. BÖLÜM ÖZETİ!

Ekin’le Doğan, kavgaya tutuşur. Doğan, düşüp bayılır. Ekin, Doğan’a ne yapacağını düşünürken o kendisine gelip Ekin’in başına sert bir cisimle vurup bayıltır. Çetin’i yanına çağırıp, onu ortadan kaldırmasını, o evde de bir iz bırakmamasını ister. Daha sonra Ekin’in telefonundan Kumru’ya bir veda mesajı yazmasını ister.

Çetin, Doğan’ın tüm istediklerini yapar. Kumru, Ekin’in kendisini terk edip yurt dışına gittiğini zanneder. Herkes de onun arada bir ortadan kaybolduğu için bu durumundan şüphelenmez. Doğan, üzgün olan kızının yanına gidip onunla konuşur. Kumru, babasına yine haklı çıktığını, Ekin’in kendisini terk ettiğini söyler.

Doğan, Ekin’in işini bitirdikten sonra Handan’ı arayıp onu yanına çağırır. Ona, imzasını taklit ettiğini bildiğini söyleyip ondan hemen yurt dışına gitmesini ister. Handan, onun kendisini hapse attırmayacağını bildiğini söyler ve ondan iki hafta süre ister. Bu süre içinde de Kumru’yu evde görmek için izin alır.

Yıldız, Handan’a iki hafta katlanmak zorunda kalmayı kabul eder. Handan ilk günden, yemekte Asuman’ın Kumru’nun çantalarını kızıyla birlikte çalıp kumar borcunu ödediğini söyler. Yıldız ile Asuman, bu suçlamayı kabul etmez. Asuman, öyle rol yapar ki Doğan’a daha fazla onların yanında kalamayacağını söyler.

Oda kabul eder ve ona başka bir evinde kalabileceğini söyler. Yıldız ise, annesinin gitmesini istemediğini Doğan’a söyler. Çağatay, Yıldız’ın annesinin kumar borcu yüzünden kendisinden okul taksiti diye para istediğini anlar. Yıldız, o parayı Çağatay’a geri vermek ister.

Çağatay ise, o parayı istemediğini oğlu adına bir hesap açıp oraya yatırmasını ister. Handan, kızından evde kendisi için bir veda daveti düzenlemesini ister. Kumru’da kabul eder. Davete, kanlı canlı Ekin çıkıp gelir. Doğan, öldü sandığı Ekin’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez.

Yasak Elma 141. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan Ekin’i Karşısında Görünce Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler