Ana SayfaDizilerKardeşlerim 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doruk Gerçeklerin Peşinde!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doruk Gerçeklerin Peşinde!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asiye, Harika, Aybike ve Süsen, Emir’in kurtarıldığını seyrediyorlar ve birbirlerine bu olaydan kimseye bahsetmemeye söz veriyorlar. Şengül, Orhan ile Gönül’ün arasında gerçekten bir şey olduğunu düşünüp kocasıyla boşanmaya karar veriyor. Emir, okula gelip kızları tehdit edip istediklerini yaptırıyor. En sonunda da onları polise şikayet ediyor. Akif, tüm mal varlığını kaybettiğini öğrenince kalp krizi geçiriyor. Kardeşlerim 51. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doruk, gerçeklerin peşinde…

Cumartesi Dizileri 2022

Doruk Gerçeklerin Peşinde!

Kardeşlerim 51. bölüm 1. fragmanında; Ömer, Berk ve Oğulcan, Emir ile Tolga’nın yalan söylediklerini anlıyor. Emir, ama herkesin bu yalanı yediğini söyleyince Berk, dayanamayıp Emir’e yumruk atıyor ve ondan şikayetini geri almasını istiyor. Doruk, Asiye’den ayrılmış gibi yapıp Özge’yle buluşuyor. Ona kendisinin artık boşta olduğunu ima ediyor. Özge de, onun boşta kaldığına sevindiğini söylüyor. Doruk, Özge’den Emir ile Tolga’nın oynadığı oyunu öğrenebilecek mi?

İşte Kardeşlerim 51. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Harika, Asiye, Aybike ve Süsen, Emir’in arabasının göle batışını izliyorlar. Ellerinden bir şey gelmiyor. Arama kurtarma ekipleri gelip arabayı çıkartıyorlar. Kızlar, onları geriden izliyor. Bir şey anlatırlarsa polislerin kendilerini tutuklayacaklarını düşünüp panik oluyorlar. Arabadan Emir çıkmıyor. Ancak, araba çalışmaları devam ediyor ve Emir bulunuyor.

Onun yaşadığını gören kızlar rahatlıyor ve birbirlerine bu olayı kimseye anlatmamaya söz veriyorlar. Emir, hastaneye kaldırılıyor. Kızlar, evlerine gidip sabaha kadar uyuyamıyor. Polislerin kendilerini gelip alacaklarını düşünüp huzursuz oluyorlar. Ama polis gelmiyor. Ertesi gün okula gidiyorlar.

Tolga, kızları karşılayıp olayı bildiğini, Emir’in hastanede çok ağır olduğunu ve durmadan kalbinin durduğunu söyleyip onları korkutuyor. Sonra Emir birden kızların yanına geliyor. Onları aşağı çağırıp, onları şikayet etmemesi karşılığında ne isterse yapmalarını istiyor. Doruk ile Asiye’nin arasını bozuyor.

Aybike’den, sınav sorularını çalıp Berk’in çantasına koymasını istiyor. O da yapıyor. Berk, sınav sorularını çalma suçundan ceza alıyor ve Aybike’yle arası bozuluyor. Süsen’den, Ömer’in dolabına bir çanta koymasını, onun üzerine de boya bulaşmasını sağlamasını istiyor. Süsen de yapmak zorunda kalıyor. Ömer, Emir ile Tolga’yla yaptığı resimle alay etmekle suçlanıyor.

Emir, Harika’dan da Oğulcan’la tekrar barışmak istermiş gibi yapıp ondan hayvan taklitleri yapmasını istiyor. Oğulcan’da yapıyor. Harika, çektiği videoyu Emir’e gönderiyor. Emir de tüm okula yayıyor. Şengül, Orhan’ın kendisinden boşanmak istemesinden sonra kocasının Gönül’ün evinden çıktığının görüldüğünü öğreniyor.

Gidip Gönül’ün dükkanının önünde Orhan’ın kıyafetlerini yakıyor. Ertesi günde, Orhan’a anlaşmalı boşanma protokolü götürüp ondan bir an evvel boşanmak istediğini söylüyor. Akif, Nezahat ile Ayla’yı dolandırıyor. Kendisi de tüm mal varlığını karlı bir işe yatırıyor. Gemiden bir haber alamayınca her şeyini kaybettiğini düşünüp fenalaşıyor.

Emir’in şikayeti üzerine okula polisler gelip kızları, kasten adam öldürme ve mala zarar verme suçundan göz altına alıyor.

Kardeşlerim 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Büyük Zarara Uğradığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler