Ana SayfaDizilerAziz 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Gizemli Kişiyi Piere'in Yanında Görüyor!

İlgili Postlar

Aziz 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Gizemli Kişiyi Piere’in Yanında Görüyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Dilruba’nın teklifini kabul etmiyor. Efnan, duyduklarından sonra Dilruba’dan bunun hesabını soruyor. Aziz, birileri tarafından gözleri bağlanıp götürülüyor. Götürüldüğü yerde gizemli kişi ona gizli bir görev teklif ediyor. Aziz, Piere’in seçimlere hile yapmak için getirttiği posta arabasını soyuyor. Aldığı paraları halka dağıtıyor. Daha sonra vekillikten çekilip yerine amcasını vekil olarak ilan ediyor. Aziz, gizemli kişiyi Piere’in yanında görüyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Gizemli Kişiyi Piere’in Yanında Görüyor!

Aziz 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dilruba, kendisini ve bebeğini koruması için Aziz’e kendisiyle evlenmesini istediğini söylüyor. Aziz ise, ona da kendisine de yapmamasını onun ayakları üzerinde durabilecek bir kadın olduğunu söyleyip oradan gitmesini istiyor. Dilruba’da, gitmeyi kabul ediyor. Efnan, onların konuşmasını duyduktan sonra öfkeyle eve geliyor.

AZİZ 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dilruba eve geldikten sonra Efnan ona, nasıl evli bir adama evlenme teklif ettiğini soruyor. O ise, kendisini ve bebeğini korumak için olduğunu söyleyip Aziz’in zaten istemediğini anlatıyor. Atölyenin hisselerini Aziz istemeyince Dilruba, Efnan’a devir ediyor. Galip, Adem’i baygın bir şekilde bulup eve getiriyor. Dilruba’nın gittiğini zannedip onun hayal kurduğunu zannediyor.

Adem, halası ve ablasının konuşmalarından Dilruba’nın bebeğini kaybetmediğini öğrenip onu bulmak için Aziz’in evine gidiyor. Efnan, Dilruba’nın gittiğini söylüyor. Dilruba, tam kaçacakken Galip ile Adem onu buluyor. Onların elinden kurtulmaya çalışırken Dilruba fenalaşıyor. Eve getirilen Dilruba’nın bebeğinin de kendisinin de hayatının tehlikede olduğunu kan lazım olduğunu öğreniyorlar.

Birileri Aziz’in gözlerini kapatıp kaçırıp bir yere götürüyor. Aziz götürüldüğü yerde, Ankara’dan geldiğini söyleyen bir kişi tarafından tehlikeli ama, vatanı için önemli bir görev için seçildiğini öğreniyor. Bu yolda yalnız olacağını öğrenen Aziz, olanlardan kimseye bahsetmiyor.

Aziz, bir mektup alıyor ve aldığı mektupta tarif edilen kulübeye gidiyor. Daha sonra Piere’nin seçimlere hile yapmak için beklediği posta arabasını soyuyor. Posta arabasında önemli evraklar ve para ele geçiriyor. Aziz, paraları tüm halka gizlice dağıtıyor. Piere, seçim komiserlerini ağırlayıp onlardan seçimi bir hafta öncesine almasını istiyor.

Aziz, onları kaçırıp önce birini serbest bırakıp seçimlere erkene alamayacağını söyletiyor. Sonra ikincisini serbest bırakıp posta arabasını Galip’in soydurmuş olduğunu söyletiyor. Aziz, milletvekili adaylığından çekiliyor. Amcasına gidip yerine onun aday olması gerektiğini söyleyip halka bunu kendisi duyuruyor.

Duyurudan sonra bir araba geliyor ve içinden Aziz’e gizli iş teklif eden iniyor. Bir Fransız gibi Piere ile el sıkışıyor. Aziz, onu görünce oyun içinde oyun olduğunu anlıyor.

Aziz 23. Bölüm 2 Fragmanı Yayında! Efnan Dilruba’dan Hesap Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler