Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Helin Asiye'den Kurtulmanın Yollarını Arıyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Helin Asiye’den Kurtulmanın Yollarını Arıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedret, Zahide’nin gerçekleri açıklamasını engelliyor. Necmi, Mahir’i tehdit edip yüklü para istiyor. Cemal’in kiralık ev tuttuğunu öğrenen Necmi, ondan intikam almak için Helin’i oraya çağırıyor. Helin, Asiye’nin Cemal’in eski karısı ve çocuklarının babası olduğunu öğreniyor. Raci, Meral’le öpüşürken görüntüleniyor. Kaderimin Oyunu 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Helin, Asiye’den kurtulmanın yollarını arıyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin Asiye’den Kurtulmanın Yollarını Arıyor!

Kaderimin Oyunu 20. bölüm 1. fragmanında; Helin, Cemal’in kendisini bırakıp çocuklarıyla bir hayat kurmak istediğini öğrendikten sonra yıkılıyor. Daha sonra Necmi’yle buluşup ondan Asiye’nin işlediği cinayetin bir aşk cinayeti olduğuna Cemal’i inandırmak için plan yapıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 20. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zahide, Cemal ile Mahir’in konuşmalarını duyuyor ve Asiye ile Cemal’in daha önce evli olduklarını çocukların babasının da o olduğunu öğreniyor. Hemen öğrendiklerini evdekilere anlatmak için koşuyor. Bu arada Cemal Mahir’e, Asiye’yle gideceklerini ama onun kendisiyle gelmek istemediğini onu sevdiğini söylediğini anlatıyor.

Mahir, Asiye’nin kendisini sevdiğini söylemesi karşısında çok şaşırıyor. Zahide, tam öğrendikleri anlatacağı sırada Emine’nin çığlıklarıyla konuşmasına başlayamıyor. Necmi, merdivenlerden düştüğünü ve hareketsiz yattığını görüyorlar. Raci, Necmi’nin yaşadığını anlayıp hastaneye kaldırıyorlar.

Necmi’nin hayati tehlikesi olmadığını öğrenip eve geliyorlar. Raci, hemen bir boşanma protokolü hazırlatıp Necmi kendisine geldikten sonra yanına gidiyor ve zorla protokolü imzalatıyor. Netret, Zahide’yle konuşup öğrendiklerini anlatmamasını istiyor. Zahide, anlatamıyor ama konuşmalarıyla her şeyi bildiğini onlara ima ediyor.

Cemal, başka bir otele iş baş vurusunda bulunuyor. Nergis’i alıp tuttuğu eve götürüyor. Cemal ile Mahir arasında büyük bir çekişme başlıyor. Mahir, Cemal’in Uğur’la yakınlık kurmasını istemiyor ve onların maça gitmesini engelliyor. Zuhal, hastalanıp hastaneye gittiğinde Mahir’den hamile olduğunu öğreniyor.

Ama bunu kimseye söylemiyor. Meral, Raci’nin yanında gördüğü kadını kıskanıyor. Onların aralarında bir şey olduğunu zannedip kadının saçlarını elinden geldiği kadar kötü yapıyor. Sonra onların aralarında bir şey olmadığını öğrendikten sonra çok utanıyor. Raci’ye, aşık olduğunu artık gizleyemiyor.

Meral ile Raci, öpüşürken biri gelip onların fotoğrafını çekiyor. Necmi, Cemal’le konuşmaya onun odasına gidiyor. Masasının üzerindeki kira sözleşmesini görüp resmini çekiyor. Masanın üzerindeki anahtarın bir tanesini de alıp cebine atıyor. Cemal onu şirketten kovuyor.

Necmi, evi buluyor ve hemen Helin’i arayıp ona, Cemal’in geçmişini öğrenmek istiyorsa gelmesini söyleyip ona konum atıyor. Helin, eve girip Uğur, Ahmet ve Nergis’in odalarını görüyor. Yerde Nergis’in, çizdiği annesiyle babasının resmini de görüp yere yığılıyor.

Kaderimin Oyunu 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler