Ana SayfaDizilerKardeşlerim 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Büyük Zarara Uğradığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Büyük Zarara Uğradığını Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 50. yeni bölümüyle 30 nisan cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye, Süsen, Aybike ve Harika, hemen emniyete durumu bildirirler. Arama çalışmalarında araba bulunup gölden çıkarılır. Ama Emir, arabada yoktur. Onun sürüklenmiş olabileceği düşünülür ve Emir, bulunur. Gölgen çıkarılan Emir, yaşıyor mu? Kardeşlerim 50. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akif, büyük zarara uğradığını öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Akif Büyük Zarara Uğradığını Öğreniyor!

Kardeşlerim 50. bölüm 2. fragmanında; Kızlar, kimsenin ifadelerini almaya gelmediklerini görünce iyice korkmaya başlıyorlar. Birlikte susma kararı alıyorlar. Şengül, evde Gönül’ün fularını buluyor. Üzerine Orhan’ın Gönül’ün evinden çıktığının haberini alıyor. Akif, büyük oynayıp büyük kazanmayı düşünüyor ve riskli bir işe giriyor. Yada Nebahat ile Ayla’ya büyük bir oyun oynuyor. Gemisinin battığını ve mürettebattan haber alınamadığını öğrenen Akif, düşüp bayılıyor.

İşte Kardeşlerim 50. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Harika, annesiyle Akif’in nikahını sabote edenin Nezahat olduğunu anlar. Suzan da bunu anlayınca, nikah masasına tekrar oturup Akif’le evlenir. Nikahtan sonra Ömer, Süsen’in arabasıyla Oğulcan’ın gittiği inşaata gider ve onu çukurun içinde bulur. Onu oradan kurtarıp eve getirir.

Oğulcan, kurtarılır. Ancak motosiklet kurtarılamaz. Oğulcan’ın patronu polislerle gelip, onu motosikletini çalmakla suçlar. O sırada Gönül gelip, adama motosikletin parasını ödeyip, şikayetini geri aldırır. Şengül, hapishanede koğuş ağasıyla kavga eder ve koğuşun yeni ağası olur.

Ama o ağalığı kabul etmez. Aybike, Gönül’ün babasını ellerinden alacağını düşünüp ona borçlu kalmak istemez. Asiye ile Doruk, müdürün yanına gidip yarışmada dörtlü olarak performans sergilemek istediklerini söyler. O da kabul eder. Aybike, yarışmadan alınacak ödülle Gönül’ün parasını ödemeyi düşünür.

Dörtlü yarışmaya aralıksız çalışır. Disiplin kurulu Oğulcan ile Ömer, için toplanır. Harika, annesi kurula girmeden önce ona, olayın aslını anlatır. Suzan, kurulda Ömer ile Oğulcan’ın masum olduğunu, Emir ile Tolga’nın onları kavga etmeye mecbur bıraktıklarını, eğer Ömer ile Oğulcan’a ceza verilirse, kendisininde Emir ile Tolga’ya dava açacağını söyler.

Oğlucan ile Ömer, ceza almaz. Emir ile Tolga, üç gün okuldan uzaklaştırma alır. Liseler arası dans yarışmasında Ataman koleji birinci olur. Şengül, hapishanede başından geçenleri Zehra’ya anlatır. Gönül’ün kocasını elinden alıp yuvasını yıkmaya çalıştığını söyler.

Şengül, serbest bırakılır. Aynı gün Zehra, Şengül’den habersiz tanıdıklarını arayıp Gönül’ün restoranını talan ettirir. Adamlar Gönül’e de, Şengül’ün selamı olduğunu söyler. Orhan, durumu öğrenip eve gelir ve Şengül’ün savunmasını dinlemez. Ondan boşanmak istediğini söyler.

Emir, Harika’yı alıp ıssız bir yere götürür ve onun annesine her şeyi anlattığını bildiğini söyler. Harika Emir’den korkup ona bayıltıcı sprey sıkar. Hemen Süsen’i arayıp yardım ister. Süsen Asiye ile birlikte onun dediği yere gelir. Emir, kendisine gelince bir kez daha sprey sıkar. Süsen, yanlışlıkla Emir’in arabasına çarpıyor ve araba göle düşer.

Kardeşlerim 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emir Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler