Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hayri Rafet'le Ne Konuşacak?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hayri Rafet’le Ne Konuşacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 41. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri, Nalan’a nohut verip söküp attığı umutlarını tekrar yeşertebileceğini söyler. Feride, Hayri’nin Nalan’a yazdığı notu bulur. Gülcihan, Muzo’nun evi terk ettiğini öğrenir. Muzo, babasına gideceğini ve soyadı hariç onlarla hiçbir bağlantısının kalmayacağını söyler. Hayri, fotoğrafları çekenleri bulup haddini bildirir. Feride, Nalan’a notu gösterip ona iyice zıvanadan çıktığını söyler. Nalan, ilk kez annesine karış gelir. Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hayri, Rafet’le ne konuşacak?

Perşembe Dizileri 2022

Hayri Rafet’le Ne Konuşacak?

Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanında; Sedat, Nalan’ı kolundan tutup o fotoğrafı açıklamasını, kendisinin o fotoğrafta gizli gizli buluşup konuşan bir çift gördüğünü söylüyor. Muzo, Pera ile evlenme kararını ailesine açıklıyor. Rafet, Pervin’le konuşup bu evliliği istemediğini söylüyor. Öte yandan Feride, Hayri’ye işten ayrılması için baskı yapıyor. Hayri, Feride’nin kolunu tutan elini itip içeri giriyor ve Rafet’e onunla Nalan ile kendisi hakkında konuşmak istediğini söylüyor.

İşte Camdaki Kız 41. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, annesinin manolya ağacını sökmesine çok üzülür ve sabah kalkar kalkmaz, Hayri’yle sahile gider. Ona, bulduğu fotoğrafını verir. Hayri Nalan’a, dinlerse ona anlatabileceğini söyler. Oda, şimdilik onu dinlemek istemediğini söyler. Nalan, ufak bir baygınlık geçirir. Hayri, ona destek olmak için kolundan tutar.

Onları gören magazinciler, hemen fotoğraflarını çeker. Fotoğraflar Cana’nın eline ulaşır. Feride, kızının erkenden Hayri’yle çıktığını öğrenir. Onu arayıp ulaşamayınca çok kızar. Gidip Rafet beyle konuşur. Ona, Sedat’ın artık eski işine dönmesini ve onun karısıyla birlikte çalışmasını istediğini söyler.

Rafet de, Feride’in istediğini geri çevirmez. Sedat, fotokopi odasından kurtulduğu için çok mutlu olur. Feride Sedat’a, karısıyla birlikte işe gideceklerini ve birlikte eve döneceklerini söyler. Oda kabul eder. Nalan, gezintiden sonra Billur’la buluşur. Ona, Hayri’yle konuştuklarını anlatır.

Eve taksiyle dönerken annesi arar ve ondan hemen şirkete gitmesini ister. Nalan, şirkete gittiğinde kocasıyla orada çalışacağını, bunu annesinin fikri olduğunu öğrenince durumu anlar. Cana, elindeki Nalan’la Hayri’nin görüntülerini Feride’ye gösterip onu tehdit ederek, Sedat’la istediği zaman görüşmeyi planlar.

Feride’yi arayıp onunla buluşur. Ona elindeki fotoğrafları gösterir ve eğer kendisini rahatsız etmezse o fotoğrafların yayınlanmayacağını söyler. Feride, çok sinirli bir şekilde eve gidip Nalan’ı bekler. Nalan gelir gelmez, Hafize’den onu yıkamasını istiyor. Nalan’ın her yeri kabarır.

Daha sonra Nalan’a, korseyi gösterip, eğer sözünden çıkarsa o korseyi giydirmeye başlayacağını söyler. Nalan annesine söz verir. Muzo, Selen’in Bera’ya söylediklerine çok içerler ve o günden sonra eve gelmez. Bera da, annesine Muzo’yla görüştüğünü söylemez.

Muzo, Pera’yla birlikte uzaklara gitmeyi planlar. Hayri, Nalan’ın sevdiği tatlıyı öğrenir ve ona alır. Sedat, Cana’ya buluşmaya çıktığında Hayri, Nalan’a tatlıyı gizlice verir. Eve dönen Sedat, Nalan’ın yediği tatlının aynısından Hayri’nin de yediğini görür. Onun tatlıyı Hayri’ye aldırdığını zanneder.

Rafet, Cavit’ten Muzo’nun gayrimenkullerini satışa çıkarttığını öğrenir. Muzo’nun kaldığı otele gittiğinde onu Pera’ya birlikte görür. Cana, kendisiyle birlikte olmayan Sedat’a kızıp ona, Nalan’ın Hayri’yle çekilmiş fotoğrafını gönderir.

Camdaki Kız 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Annesine İlk Kez Karşı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler