Ana SayfaDizilerAziz 23. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Vatanı İçin Tehlikeli Bir...

İlgili Postlar

Aziz 23. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Vatanı İçin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dilruba, çocuğu için gitmeye karar verir. Adem, babasıyla halasının konuşmalarından Dilruba’nın hamile olduğunu öğrenir. Aziz’e gizemli bir kişiden gizli bir görev verilir. Aziz, vatanı için bu gizli görevi kabul eder. Piere, seçimlere hile karıştırmak ister. Posta arabasının soyulduğunu duyan Piere’in planları bozulur. Aziz 23. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Aziz, vatanı için tehlikeli bir yola giriyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Vatanı İçin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

Aziz 23. bölüm 1. ön izlemesinde; Aziz’e, gizli bir görev teklif ediliyor. Adam Aziz’e, bu gizli görevin diğer görevlere benzemediğini, kendilerinin bambaşka bir safhada olduklarını, düşmanın kalleşliği kendilerine bu yoldan başka çare bırakmadığını, bu yolda yalnız yürüyeceğini, en yakınına bile bu görevden bahsetmeyeceğini ve bu yolun ne yanına ne de yüreğine birini almaya müsaade etmeyeceğini söyleyip ona, bu yolda ölmeye olup olmadığını soruyor.

İşte Aziz 23. bölüm 1. ön izleme…

AZİZ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Adem, Piere’e söz verdiği gibi yapamaz ve hisseleri ona verirse Dilruba’yı kaybedeceğinden korkar. Piere, onun hisselerini kendisine vereceğinden emin atölyeye yerleşir ve baş köşeye Efnan’ın resmini asar. Aziz, resmi görünce silahını Piere’e doğrultup tetiğe defalarca kez basar. Daha sonra elindeki mermiyi gösterip onunda zamanı geleceğini söyler.

Piere’i atölyeden atar. Adem, hemen Dilruba’nın üzerine yürür. Efnan, onları zor ayırır. Dilruba’yı Hatice ananın evine gönderip Aziz’e durumu anlatır. Piere’in evine onu kurtarmak için gittiğini, oraya giderken ölümü de göze aldığını söyler. Aziz, önce ona kızar ve Efnan’dan bir daha kendisine yalan söylememesini ister.

Ertesi gün, Hayat’da meclis kurulacağı haberi gelir. Aziz, Ankara’nın da isteği üzere adaylığını koyar. Bu süreçte Dilruba’nın yanında olmasının iyi olmayacağını, hem de Adem’in onu rahat bırakmayacağını bilir. Dilruba’yla konuşup onu annesinin yanına göndermek ister.

İstemese de Dilruba, gitmeyi kabul eder. Adem, son anda Dilruba’nı gideceğini öğrenir ve gitse de yetişemez. Piere, Dilruba’nın bindiği arabayı durdurup onu evine getirir. Onun, yüklü bir mirasın sahibi olduğunu, Adem’den boşanmasına yardım edeceğini ama, karşılığında ondan bir şey ister.

Adem, intihar etmeye kalkar. Aziz, onu son anda kurtarır. Adem’in, eski hastalığı tekrarlar. Piere, Kenen’la konuşup ona Aziz’in karşısına milletvekili adaylığını koymasını, vekil olduktan sonra kendilerine çalışmak üzere onunla anlaşır. Önce, tüm halkın vergi borcunu peşin ister.

Kenan, halka bedava erzak dağıtır. İyice halkın güvenini kazanmak için, Piere’den onların borçlarını satın aldığını, milletvekili olduktan sonra onların borcunu kapatacağını açıklar. Aziz, halkın onların tuzağına düşmesini ve Hatay’ın ve Hataylıların bağımsızlıklarını kazanmaları için çiftliğini ipotek edip bankadan kredi çeker ve halkın vergi borcunu kapatır.

Dilruba, Adem’e birlikte kaçmayı teklif edip atölye hisselerini ister. Hisseleri aldıktan sonra ondan boşandığını söyleyip doğru Aziz’in yanına gider. Dilruba, Aziz’e hisselerini geri verir. Aziz, Adem’in onu rahatsız edeceğini söyler. Dilruba ise Aziz’e, eğer kendisiyle evlenirse hiçbir şey yapamayacağını söyler. Efnan, onların konuşmalarını duyar.

Aziz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Vatanı İçin Gizli Görevi Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler