Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı Ekranlara Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı Ekranlara Veda Ediyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 68. bölümünde; Safiye, çöplerin içine düşünce kendisini görenlerden çok utanıp kaçar. Doktor hanım onunla konuşup eve döndürmeyi başarır. Gülben, doğumu yaklaştıkça korkmaya başlar. Ablasına hastaneye gelip elinden tutmasını ister. Safiye, Gülben’e söz verir. Gülben’in sancısı tutuyor ve hastaneye kaldırılır. Safiye, Gülben’e verdiği sözü tutar. Doğum sırasında onun elini hiç bırakmaz. Masumlar apartmanı ekranlara veda ediyor.

Salı Dizileri 2022

Masumlar Apartmanı Ekranlara Veda Ediyor!

Gülseren Budaycıoğlu’nun eserinden diziye uyarlanan gerçek bir hayat hikayesini anlatan dizi, büyük ilgiyle izleniyor. İki sezondur izlenen dizi, 71. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

MASUMLAR APARTMANI 68. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, çöplerin üzerine düşüp kalkamaz. Onun çığlıklarını duyan tüm apartman sakinleri daireye koşar. Onu öylece çöplerin içinde görünce herkes çok şaşırır. Arada apartmana yayılan pis kokunun oradan geldiğini tüm apartmandakiler öğrenir. Gülben, ablasının zor durumda olduğunu görünce herkesi oradan kovar.

Safiye, apartmandan çıkıp kendisini sokaklara atar. Naci, Safiye’nin peşinden gidip onu eve getirmek için uğraşır. Safiye, herkesi pis olarak suçladığı için onların kendisini çöplerin içinde görmesinden utanç duyar ve eve dönmek istemez. Naci, onu eve döndüremeyince doktor hanımı çağırır.

Doktor hanım Safiye’yle konuşur ve onu rahatlatır. Safiye, doktor hanımla konuştuktan sonra eve gelir ve Han’dan bir kamyon bulup getirmesini ister. Han, kamyoneti bulur. Safiye, çöpleri aşağı taşımaya başlar. Onu gören herkes Safiye’ye yardım eder. Çöp dairedeki tüm çöpler bir kamyonete yüklenir.

Naci o gün Safiye’ye şiirler okuyup onu dışarı yemeğe götürür. Karı koca baş başa bir yemek yerler. Okşan, çocuk isteyen Bayram’a çocuğu olmadığını açıklar. Bayram, evlatlık almak ister. Bunu duyan Okşan çok duygulanır. Ceylan ile Han, birlikte tekrar terapiye gider.

Han, orada bu ilişkide suçlu olduğunu itiraf eder. Gülben’in doğumu yaklaşır. Yaklaştıkça Gülben, doğumdan korkmaya başlar. Safiye ona, sakinleştirmeye çalışır. Gülben, onun doğumda yanında olsa elini tutsa hiç korkmayacağını, ama onun kendisiyle hastaneye gelemeyeceğini söyleyip ağlar.

Safiye, Gülben’e doğumda onun yanında olacağına söz verir. Bayram, yetimhaneden bir çocuk alıp gelir. Herkes onları karşılar. Hikmet, çocuğun adının Ömer olduğunu duyunca çok duygulanır. Ölen oğlu aklına gelir. Onlar Ömer’i karşılarken Gülben’in sancısı tutar.

Safiye, Gülben’le birlikte hastaneye gider ve doğum bitene kadar onun elini hiç bırakmaz. Gülben, çok güzel bir kız çocuğu doğurur. Esat, kızını görünce çok duygulanır. Gülben, kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşar.

Masumlar Apartmanı 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Gülben’e Verdiği Sözü Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler