Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Annesine İlk Kez Karşı...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Annesine İlk Kez Karşı Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 41. yeni bölümüyle 28 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, Hayri’yle sahilde dolaşıp konuşur. İkilinin fotoğrafları çekilir. Cana, o fotoğrafları ele geçirir. Feride’yi çağırıp o fotoğrafla tehdit edip, kendisinden uzak durmasını ister. Cana, tüm çabalarına rağmen tekrar Sedat’la birlikte olamaz. Ona kızdığı için elindeki fotoğrafları Sedat’a gönderir. Sedat, gördüğü fotoğrafa inanacak mı? Camdaki Kız 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, annesine ilk kez karşı geliyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Annesine İlk Kez Karşı Geliyor!

Camdaki Kız 41. bölüm 1. fragmanında; Hayri, Nalan’a nohut verip söküp attığı umutlarını tekrar yeşertebileceğini söylüyor. Feride, Hayri’nin Nalan’a yazdığı notu buluyor. Gülcihan, Muzo’nun evi terk ettiğini öğreniyor. Muzo, babasına gideceğini ve soyadı hariç onlarla hiçbir bağlantısının kalmayacağını söylüyor. Hayri, fotoğrafları çekenleri bulup haddini bildiriyor. Feride, Nalan’a notu gösterip ona iyice zıvanadan çıktığını söylüyor. Nalan, ilk kez annesine karış geliyor.

İşte Camdaki Kız 41. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, annesinin manolya ağacını sökmesine çok üzülür ve sabah kalkar kalkmaz, Hayri’yle sahile gider. Ona, bulduğu fotoğrafını verir. Hayri Nalan’a, dinlerse ona anlatabileceğini söyler. Oda, şimdilik onu dinlemek istemediğini söyler. Nalan, ufak bir baygınlık geçirir. Hayri, ona destek olmak için kolundan tutar.

Onları gören magazinciler, hemen fotoğraflarını çeker. Fotoğraflar Cana’nın eline ulaşır. Feride, kızının erkenden Hayri’yle çıktığını öğrenir. Onu arayıp ulaşamayınca çok kızar. Gidip Rafet beyle konuşur. Ona, Sedat’ın artık eski işine dönmesini ve onun karısıyla birlikte çalışmasını istediğini söyler.

Rafet de, Feride’in istediğini geri çevirmez. Sedat, fotokopi odasından kurtulduğu için çok mutlu olur. Feride Sedat’a, karısıyla birlikte işe gideceklerini ve birlikte eve döneceklerini söyler. Oda kabul eder. Nalan, gezintiden sonra Billur’la buluşur. Ona, Hayri’yle konuştuklarını anlatır.

Eve taksiyle dönerken annesi arar ve ondan hemen şirkete gitmesini ister. Nalan, şirkete gittiğinde kocasıyla orada çalışacağını, bunu annesinin fikri olduğunu öğrenince durumu anlar. Cana, elindeki Nalan’la Hayri’nin görüntülerini Feride’ye gösterip onu tehdit ederek, Sedat’la istediği zaman görüşmeyi planlar.

Feride’yi arayıp onunla buluşur. Ona elindeki fotoğrafları gösterir ve eğer kendisini rahatsız etmezse o fotoğrafların yayınlanmayacağını söyler. Feride, çok sinirli bir şekilde eve gidip Nalan’ı bekler. Nalan gelir gelmez, Hafize’den onu yıkamasını istiyor. Nalan’ın her yeri kabarır.

Daha sonra Nalan’a, korseyi gösterip, eğer sözünden çıkarsa o korseyi giydirmeye başlayacağını söyler. Nalan annesine söz verir. Muzo, Selen’in Bera’ya söylediklerine çok içerler ve o günden sonra eve gelmez. Bera da, annesine Muzo’yla görüştüğünü söylemez.

Muzo, Pera’yla birlikte uzaklara gitmeyi planlar. Hayri, Nalan’ın sevdiği tatlıyı öğrenir ve ona alır. Sedat, Cana’ya buluşmaya çıktığında Hayri, Nalan’a tatlıyı gizlice verir. Eve dönen Sedat, Nalan’ın yediği tatlının aynısından Hayri’nin de yediğini görür. Onun tatlıyı Hayri’ye aldırdığını zanneder.

Rafet, Cavit’ten Muzo’nun gayrimenkullerini satışa çıkarttığını öğrenir. Muzo’nun kaldığı otele gittiğinde onu Pera’ya birlikte görür. Cana, kendisiyle birlikte olmayan Sedat’a kızıp ona, Nalan’ın Hayri’yle çekilmiş fotoğrafını gönderir.

Camdaki Kız 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Gördüğü Fotoğrafa İnanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler